• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Després de la platja...

L'aigua de mar i les altes temperatures fan que el nostre cabell es deteriori. Per evitar aquests efectes nocius, hi ha un ampli ventall de remeis naturals i ecològics perfectes per donar hidratació i brillantor a la nostra cabellera.Un dels ingredients naturals més utilitzats per revitalitzar el cabell és l'ou i els seus derivats, com la maionesa. A través d'aquest producte es pot elaborar una crema hidratant amb oli d'oliva, càpsules o pastilles de vitamina E i oli de castor (la planta). Només has de barrejar tots els ingredients fins que quedi una crema homogènia i aplicar-la sobre el cabell deixant que actuï durant uns 20 minuts. Després, cal rentar el cabell amb aigua tèbia. Aquest tractament te'l pots aplicar una vegada per setmana. També pots fer la mateixa mascareta intercanviant l'oli de castor i les càpsules de vitamina E per cervesa.


Un altre producte hidratant per excel·lència és l'aloe vera. Pots barrejar el gel de la planta amb oli d'oliva i cervesa. Cal barrejar-ho tot bé i aplicar la crema resultant sobre les puntes del cabell cada 15 dies deixant que actuï durant uns 15 minuts. Després, s'ha de retirar el producte amb aigua tèbia.


Com a revitalitzador natural, també trobem el coco. Es pot barrejar amb suc de llimona o fulles de curri per fer una massa pastosa que cal aplicar sobre el cuir cabellut donant massatges un cop per setmana. A part de tenir propietats hidratants, també disminueix considerablement la caspa.


Finalment, podem fer ús de la mel. Aquest ingredient és hidratant per naturalesa i fa que el cabell recuperi la seva brillantor natural. Barrejant mel i oli d'oliva aconseguirem una crema nutritiva tant per al cabell com per a la pell. S'ha d'aplicar sense fregar i deixar-la reposar durant 15 o 20 minuts. Després, es pot esbandir amb aigua tèbia. També pots barrejar la mel i l'oli amb un ou per hidratar encara més les puntes. Aquesta crema s'ha d'aplicar només a les parts finals del cabell (sense tocar les arrels) i es pot aplicar una vegada per setmana.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156