• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

DESTINS D’ENSOMNI
Travessar fronteres és un dels remeis més recomanats contra l’estrès i la monotonia. I és que no hi ha res millor que un viatge de llarga distància per desconnectar i veure món. Per aquest motiu, cada vegada més aventurers opten per pujar a un avió i recórrer un o diversos països fent un circuit que els mostri la cultura i els racons més emblemàtics de cada indret. A continuació us mostrem alguns destins d’ensomni que no us podeu perdre!
EL JAPÓ

És un destí ple de curiositats. Un dels aspectes més destacats és el contrast arquitectònic i tecnològic que presenta. I és que passejant pels seus carrers es pot arribar a veure tan aviat un temple ple d’història i cultura com un gratacels futurista que presenta les darreres i millors innovacions del mercat. Precisament, aquesta convivència entre l’aspecte més clàssic i l’evolució més moderna fan que la cultura japonesa sigui tan rica i digna de visitar. Sense oblidar-nos de la gastronomia. El país presenta una oferta culinària plena de sabors captivadors i plats que mai hauríem pensat tastar.


LAPONIA

És descrita per molts com un dels destins més increïbles del nostre planeta. Es tracta d’una regió plena de naturalesa y d’espais que semblen trets de mons de fantasia. L’indret ofereix fantàstiques experiències enmig del circ polar Àrtic, on es pot gaudir dels millors safaris en motos de neu i en trineus de huskys o rens. També es pot solcar el mar gelat a bord d’un trencaglaç o, fins i tot, conèixer al mateix Pare Noel i veure la seva llar. No hi ha un destí de neu més increïble i versàtil que Laponia. A més, cada aventura es pot amenitzar amb una gastronomia molt rica i representativa. Tot plegat fa que Laponia sigui una realitat per als qui busquen un hivern de conte i fantasia.


CANADÀ

És una fusió entre diferents cultures i tradicions ancestrals. La major part del territori està sense habitar i en ell trobem grans muntanyes rocoses, boscos, costes, glaciars i infinitat de llacs on s’ubica la fauna més rica i variada del continent americà. El país no captiva només pels seus espais naturals, també ofereix una gastronomia extraordinària, una cultura molt interessant i viatges per carretera plens d’aventura. A més, la seva varietat topogràfica permet que es puguin desenvolupar activitats molt variades i per a tots els gustos. Per tant, Canadà és un destí ideal tant pels amants de la natura i l’esport com pels qui busquen un paratge idíl·lic on poder-se relaxar i gaudir d’unes vistes impressionants.


SUD ÀFRICA

Molts parlen de l’embruixament que provoca. Qui ha visitat el continent, assegura que els seus paratges, la cultura i, sobretot, la seva gent, enganxen. Àfrica es considera l’indret més natural de la terra. Disposa de boscos tropicals immensos, rius cabalosos i salvatges, llacs immensos, deserts misteriosos, sabanes interminables, muntanyes, valls, oceans indòmits i marees plenes de vida submarina. Sense cap dubte, una de les millors maneres de gaudir de tot el que ofereix el continent és fent un circuit pel Sud d’Àfrica. I com no pot ser d’una altra manera, per gaudir de totes les meravelles que mostra la fauna i flora del territori, el millor és realitzar un safari que ens traslladi a la part més salvatge i fascinant d’Àfrica.


EMIRATS ÀRABS

Aquest destí ofereix un gran contrast entre l’exòtic sabor oriental i l’arquitectura més moderna. A més, l’indret mostra una varietat cultural molt rica i una proposta turística molt variada. I és que podem trobar opcions d’oci i aventura per a tots els gustos. Es pot passar un magnífic dia de compres envoltat de luxe i espectacularitat o gaudir d’un dia de tranquil·litat enmig de les platges i illes artificials que mostra el país. També es pot passejar per les ciutats més destacades i contemplar la majestuositat de moltes de les seves construccions. Un altre motiu per viatjar als Emirats Àrabs és la seva gastronomia, que compta amb els millors restaurants del món. Però si ens hem de quedar amb un punt fort, és l’evolució que presenta. No importa quants cops s’hagi visitat el país. Sempre que s’hi torna, es descobreixen noves sorpreses!LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156