• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Destins de llarga distància

Travessar fronteres és un dels remeis més recomanats contra l'estrès i la monotonia. I és que no hi ha res millor que un viatge de llarga distància per desconnectar i veure món. Per aquest motiu, cada vegada més aventurers opten per pujar a un avió i recórrer un o diversos països sota un circuit que els mostri la cultura i els racons més emblemàtics de cada indret. La Xina

És un dels països més extensos en territori, més poblats i més rics culturalment parlant. Destaca per la seva arquitectura majestuosa i per les grans infraestructures que donen vida al país: ponts, temples, la Gran Muralla Xina... La multiculturalitat és una de les raons per les quals cal visitar La Xina, però també ho són la gastronomia, la música i la simbologia que s'amaga entre els carrers i espais més emblemàtics de cada ciutat. Si visitem aquest país, no ens podem perdre Xian, Shangai o Suzhou.

Austràlia

És un destí exòtic, original i amb paisatges i animals singulars. Entre els indrets més emblemàtics del país trobem la Gran Barrera de Coral. És difícil descriure aquest racó amb paraules, ja que veritablement és un dels paratges naturals més màgics que podem trobar. També cal destacar Uluru, una roca única al món que s'erigeix com un lloc sagrat pels aborígens australians. A banda del territori, Austràlia enamora pel seu estil de via diürn, informal i surfer.

La costa est dels Estats Units

La costa est dels Estats Units és el nucli històric del país, on tot va començar. Compta amb unes ciutats increïbles com Nova York o Washington i altres joies com Boston, Filadèlfia o Atlanta. El millor és planificar una ruta que recorri alguns dels racons més emblemàtics de cada territori i que permeti conèixer la multiculturalitat i varietat d'ètnies que proposa cada ciutat. I és que els Estats Units no deixa de ser un dels destins més sorprenents i aventurers que podem trobar. 

Maurici

Illa Maurici és una destinació de somni: la imatge d'un paradís natural envoltat de barreres coral·lines i peixos multicolors en una llacuna d'escull límpida. Un dels atractius principals de l'illa és el submarinisme. A més, es pot gaudir d'excursions a mar obert on les sorpreses estan assegurades. També és un indret ideal per fer senderisme i descobrir paisatges exuberants. I com no, podem gaudir de l'amabilitat i hospitalitat dels mauricians, que els encanta mostrar el seu dia a dia i explicar les seves tradicions. 

Kènia Quan pensem a fer un safari, immediatament ens ve Kènia al cap. Però a banda de contemplar animals salvatges i de formar part de la fauna des d'un aspecte més proper, el país ofereix molt més. Podem descansar a la costa sud de Mombasa i gaudir d'una platja amb sorra blanca i aigües turqueses, o traslladar-nos a Lamu i conèixer paratges declarats patrimoni mundial de la UNESCO. També podem endinsar-nos en la cultura africana gràcies als massai i apropar-nos a les seves tradicions.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156