• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Digues adéu als ambients tristos o apagats


Imatge d'una decoració vegetal realitzada per GreenareaL'energia d'un espai diu molt d'aquest. Quan entrem a una llar, un local o qualsevol altre lloc, ens deixem portar per la seva ambientació i pels seus detalls decoratius. I és que igual que passa amb les persones, les primeres impressions compten; i molt! Si l'espai és alegre i vistós, percebem aquests sentiments i, de forma inconscient, adoptem un estat d'ànim més positiu. Per contra, si la zona en la qual ens trobem és apagada, trista o sense personalitat, ens transporta a unes sensacions més negatives o poc empàtiques. D'aquí la importància de donar-li un toc distintiu a la nostra llar o empresa i fer que qualsevol que hi entri se senti reconfortat i atret per l'espai.Com podem obtenir ambients plens de distinció

i personalitat?

Hi ha una decoració que mai falla i que sempre aporta la vivesa i l'empatia de la qual estem parlant. Es tracta ni més ni menys que de les decoracions vegetals: jardins verticals, frases o logotips de liquen, combinacions d'espais verds, jardineres, sostres amb plantes penjants... Hi ha moltes maneres d'aportar el color i l'alegria que necessita qualsevol ambient.


Una de les empreses pioneres en el sector és Greenarea. L'entitat treballa amb passió per connectar natura i disseny a través de decoracions vegetals fascinants com aquestes:


Imatges de diferents projectes realitzats per Greenarea.Beneficis de les decoracions vegetals

A banda de tots els avantatges que hem comentat, les decoracions verticals també són una opció perfecta per fomentar la connexió amb la natura i reivindicar la cura del planeta. A més, està comprovat que els espais verds són sinònim de relaxació i benestar. Precisament, s'ha demostrat que (gràcies a aquests sentiments positius que transmet la vegetació) els espais laborals que disposen de jardins verticals o altres elements del món de la natura afavoreixen un millor rendiment dels treballadors. I el mateix passa en les llars. Aquelles que tenen una ambientació més vegetal, fomenten una vida més sana i positiva.


Les decoracions vegetals transformen els espais en ambients que sorprenen, inspiren i relaxen.


Queda palès que qualsevol espai es pot convertir en un ambient singular gràcies a les decoracions verticals. A més, una altra característica fonamental d'aquest estil naturalista és la versatilitat que presenten totes les seves composicions. El món vegetal es pot combinar perfectament amb tot tipus de materials (fusta, metalls, teixits...) i incloure en qualsevol tendència decorativa. Tant si es busca un ambient chic o romàntic com si la intenció és adoptar una aura industrial o moderna, apostar per decoracions i complements que evoquen la natura serà sempre un encert.Imatge d'una decoració vegetal realitzada per Greenarea

Si hi ha una empresa capaç de traslladar la singularitat i la creativitat a qualsevol espai i ambient és Sodimac. L'espai creatiu ofereix productes i serveis integrals d'interiorisme moderns i exclusius amb l'objectiu de convertir qualsevol estança en un ambient únic i ple de personalitat.


L'empresa col·labora amb reconeguts interioristes i arquitectes d'Andorra per treballar en les últimes tendències en ceràmiques, mosaics, parquets, paviments, revestiments, sanitaris, aixetes, mobles i complements de bany, fogons... A més, tots els seus materials i projectes estan fets amb les millors marques europees en reformes i interiorisme del moment, com Greenarea.


L'espai creatiu Sodimac disposa d'un showroom ubicat a Andorra la Vella perquè els usuaris i clients puguin contemplar de primera mà la qualitat i els acabats dels materials i productes que ofereix. A més, és una oportunitat perfecta per inspirar-se amb els diferents ambients que integra l'espai i per visualitzar el teu futur amb l'assessorament personalitzat de grans professionals i col·laboradors.www.sodimacsl.com

judit@sodimacsl.com

Tel: +376 861 316

Whatsapp: +376 861 316

Fax: +376 861 317​

C. Bonaventura Riberaygua, 49, AD500 Andorra la Vella, Principat d'AndorraLES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156