• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

DORMIR EN UN TEMPLE DE GEL


Una experiència diferent on les hagi. Dormir en un habitació de gel és una de les fantasies més recurrents en l’univers d’hotels temàtics. Fa temps, ningú s’imaginava poder passar una nit de comoditats dins d’un iglú, i menys encara que aquest es pogués habilitar com habitació d’hotel, amb totes les prestacions i novetats que això implica. Però com passa sovint, la realitat acaba superant a la ficció. I és que avui dia és possible gaudir d’una nit plena de luxe i fantasia en molts racons de neu i fred àrtic. Cada vegada tenim més establiments que ens permeten jugar a viure a l’estil esquimal i dormir en habitacions efímeres que es tornen a construir cada any. Aquestes obres gèlides són condicionades per a hostes i sovint ofereixen activitats i experiències úniques. A continuació us fem un recull dels 6 millors hotels de gel que són indispensables.


Ice Hotel (Jukkasjärvi, Suecia)

Aquest hotel és pioner en el món de les habitacions de gel. S’ubica a Suècia i es nodreix de les aigües del riu Torne per construir les seves instal·lacions. Es tracta d’un hotel de luxe a tots els efectes que acull hostes de tot el món i celebra diferents esdeveniments, com casaments. Disposa d’un IceBar i grans comoditats per a tots els seus usuaris.

Hotel Iglú Grandvalira (Andorra)

Dins dels millors hotels iglú no pot faltar el de Grandvalira. Es troba a 2.350m d’alçada i disposa de diferents habitacions iglú amb capacitat de fins a sis persones. Entre les seves instal·lacions trobem: bar, restaurant, jacuzzi i banys compartits. L’establiment ofereix una experiència única que complementa amb diferents activitats de neu, com raquetes, esquí, mushing...Kirkenes Snowhotel (Sandnesdalen, Noruega)

Neu, neu i més neu. Per construir aquest hotel s’utilitzen fins a 15 tones de gel que s’empren per modelar el bar, les habitacions... També té cabines de fusta per als més clàssics. El més destacat d’aquest hotel és que tots els espais estan decorats amb escultures de gel que semblen veritables obres d’art i que acaben de donar-li un encant de màgia i fantasia a tot l’establiment.


Chena Hot Springs Resort (Fairbanks, Alaska)

Es tracta d’un curiós complex que, més que habitacions iglú, ofereix un museu de gel realment impressionant i digne de veure. La gràcia d’aquest hotel és que es manté a uns set graus sota zero fins i tot durant l’estiu. És una de les millors opcions que hi ha a Alaska per viure de prop el seu clima i conèixer les peculiaritats d’aquest gran destí.Snow Village (Ylläsjärvi, Finlandia)

El complex turístic té tot tipus d’instal·lacions, com restaurant, bar i habitacions temàtiques de dissenys imaginatius i il·luminació efectista. A més, ofereix les típiques activitats per gaudir de l’esquí a Lapònia. Per descomptat, hi ha una capella per celebrar tota mena d’esdeveniments i tota la decoració de l’establiment deixa embadalit a tothom qui el visita.


Hôtel de Glace (Quebec, Canadá)

Un altre dels referents de l’hoteleria a temperatures extremes es troba a l’estació ecoturística de Duchesnay, no gaire lluny del Quebec. Llueix espais de conte i dissenys cristal·lins d’artistes i escultors de renom. Dins d’aquest hotel trobaràs molta creativitat, molt impacte visual, jornades de vodka al seu bar de gel, banys a l’aire lliure i suites temàtiques, algunes fins i tot amb llar de foc.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156