• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

El bany, l'espai de moda a la llarEl bany està cobrant cada vegada més protagonisme a la llar gràcies a les noves tendències d'interiorisme, ja que busquen convertir-ho en un espai confortable i bonic en el qual puguem relaxar-nos després de la jornada de treball. Mobles, aixeteria, taulells, ceràmica...tot està pensat per oferir un moment de tranquil·litat i intimitat. Actualment, els acabats naturals, la bona il·luminació i els mobles sofisticats són tres de les característiques que més s'estan utilitzant. Com hem dit, els colors i les textures naturals són opcions que veurem amb freqüència durant els pròxims anys. Ja sigui utilitzant el beix, el blanc o els tons terra i materials com el marbre, la pedra o la fusta aconseguirem un bany càlid, acollidor i modern.

Una altra de les tendències que creix amb força és combinar elements moderns amb orgànics (per exemple, cristall i fusta) per aportar neteja i elegància.

Una altra de les tendències que creix amb força és combinar elements moderns amb orgànics (per exemple, cristall i fusta) per aportar neteja i elegància. Aquests espais solen combinar-se amb elements metàl·lics i, quant als colors, el blanc i el negre continuen sent un dels acabats més utilitzats. Ara bé, és important que la quantitat de negre sigui proporcional al blanc perquè destaqui i pugui aportar aquest toc d'elegància.


Seguint la sofisticació dels mobles de cuina i l'optimització de l'espai, els mobles del bany tenen calaixos amplis que aprofiten millor l'espai i acabats llisos que descarten o camuflen els tiradors. La idea és aportar un espai funcional, però donant aquesta imatge de senzillesa tan necessària per a poder relaxar-se.

Els taulells amb formes geomètriques ja fa temps que s'utilitzen i enguany continuen sent una opció vàlida per a aportar color al teu bany. No obstant això, és recomanable no posar aquest tipus de taulell en tota l'estada, sinó triar una paret o el sòl per a col·locar-lo. En la mateixa línia, si el que vols és un disseny més trencador pots optar per colors més atrevits, com per exemple taulells de color vermell.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156