• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

EL CONFORT

Mobles i accessoris per a cada momentTot comença amb una bona distribució i un espai confortable on poder-se relaxar i gaudir de bons moments amb la família i els amics. Mobles Diana t’ajudarà a escollir els mobles, sofàs i accessoris que més s’adaptin al teu estil i necessitats i els seus professionals et guiaran

a través d’un tracte personalitzat. La botiga disposa d’un ampli ventall de mobles rústics, moderns, contemporanis...


L’estoc i disponibilitat de Mobles Diana no té límits. Podràs escollir els colors, els acabats, la composició, els materials... La idea és que aconsegueixis un espai a mida i amb personalitat. A més, aprofitant les diferents ofertes i promocions que ofereixen regularment l’establiment, et podràs emportar productes de gran qualitat sota els millors preus. Entre les novetats d’aquesta temporada hi ha els capçals de llit amb llums led o els sofàs requinables totalment elèctrics, perfectes per afegir comoditat al teu dia a dia i aconseguir un espai més acollidor.


A Diana Descans trobaràs una gran varietat de matalassos, coixins, canapès i tot el que necessitis per gaudir del millor confort. Podràs escollir entre diferents materials i tèxtils, com el làtex, el ViscoLatex o els molls, entre molts altres. Mobles Diana i Diana Descans disposen de productes aptes per a totes les butxaques i ofereixen un finançament al 0%.
LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156