• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

El germà petit del blazer arriba trepitjant fort


Tres estils diferents de Blazers de la marca Zara


Els blazers curts o 'cropped' s'han convertit en l'alternativa perfecta a l'americana. Són lleugers, amb colors potents i plens de moviment. Podem dir que ha arribat un model més modern, més juvenil i més versàtil del clàssic blazer que ja coneixem. I no hi ha dubte que ha arribat per triomfar.


Des de la seva aparició, el blazer es va convertir en una peça clau de tots els armaris i va passar a ser indispensable en qualsevol look, tant si es buscava una aparença més casual com si es pretenia estar a punt per a un sopar de gala, el blazer era una bona solució. Doncs bé, ara se li suma el seu germà petit per revolucionar també el món de la moda.


El blazer curt és una peça ideal per renovar el look i canviar de la clàssica americana negra o fosca. Un dels punts forts d'aquesta nova peça és que es pot combinar amb uns pantalons o una faldilla del mateix patró per crear un vestit complet. El resultat és un dues peces perfecte. També el pots combinar amb una camisa i uns complements més discrets si prefereixes un outfit més seriós. I, com no podia ser menys, l'opció amb jeans és perfecta per lluir de manera més informal. I és que ja se sap, els texans combinen amb tot, convertint-se així en els millors companys del street-style.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156