• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

EL NOSTRE COS, UN TEMPLEEl teu cos és un temple de la naturalesa i de l’esperit diví. Conserva’l sa; respecta’l; estudia’l; concedeix-li els seus drets”. Aquestes paraules tan certes i plenes de saviesa les va dir el filòsof i escriptor Henri-Frédéric Amiel. La seva reflexió ha perdurat al llarg del temps i ens fa ser conscients de la importància de cuidar el nostre cos. Ara bé, quantes vegades posem en pràctica les seves paraules?


El dia a dia sol ser força atrafegat: la feina, els estudis, la família, els amics... Sovint ens ofusquem en les tasques quotidianes i deixem de banda el nostre temple. Creiem que el benestar del nostre cos és secundari, que l’important és sobreviure al dia a dia i que el confort vindrà després. Però el cert és que com més consentim i cuidem el nostre cos, més bé ens podrem enfrontar a tots els obstacles quotidians. I és que un cos descansat i en plena harmonia és la millor eina per combatre l’estrès diari.


Hi ha diferents maneres d’elogiar el nostre temple i oferir-li el màxim benestar: una alimentació sana, exercici, complir les hores de son... Però a banda de tot això, podem donar-li un confort extra a través de diferents tècniques saludables, com són els massatges o els rituals corporals. Cada vegada sorgeixen nous mètodes i serveis que ens ajuden a enfortir el nostre cos tant per fora com per dins, i ho hem d’aprofitar. Al llarg de les properes pàgines detallem algun dels tractaments més destacats i que, de ben segur, t’aportaran el confort que necessites.UN MÓN DE SENSACIONS

L’aromateràpia i altres tècniques de benestar


L’aromateràpia és una teràpia alternativa basada en l’ús dels olis naturals o essències extretes de plantes, flors, herbes o arbres. Té com a objectiu principal millorar la salut i el benestar general del nostre cos. A més, és un eficaç aliat en l’alleujament de certes dolències físiques o malalties. I, a la vegada, serveix per equilibrar l’ànim i les emocions.


Entre les tècniques més emprades per fer ús de l’aromateràpia trobem els massatges i la inhalació. Aquest darrer és el mètode més bàsic i es pot fer de manera directa o diluint l’aroma extret amb aigua. Només cal escalfar el recipient que conté el líquid i de forma immediata aquest començarà a evaporar-se, deixant anar així l’aroma. Normalment, s’utilitzen difusors o vapor. Aquest sistema s’empra molt per combatre problemes en l’aparell respiratori o algunes condicions en la pell.

Pel que fa als massatges. La metodologia consisteix a dissoldre l’aroma en alguna loció o aigua. Posteriorment, es realitza un massatge de forma enèrgica o suau, depenent la dolència que es vulgui tractar. És ideal per a contractures o problemes musculars. Cada oli i loció aromatitzada aporta uns beneficis diferents. La lavanda, per exemple, purifica i relaxa. Alleugera els mals de cap per tensió o estrès i alleuja les cremades i picadures d’insectes. La menta, en canvi, és antisèptica i ajuda a descongestionar i digerir. És eficaç per combatre la grip i relaxa els músculs de l’estómac i del tracte gastrointestinal.


D’altra banda, el romaní és estimulant i ajuda a alleugerar les dolències reumàtiques i musculars. També ajuda a millorar la circulació. Mentre que la llimona refresca i purifica. Ajuda a combatre l’estrès i el cansament mental. Com es pot veure, els aromes i tractaments són infinits. El més recomanable és acudir a un professional i gaudir així al màxim de tots i cadascun dels seus beneficis. Al cap i a la fi, cada cos és un món i cada cas necessita un aroma o loció diferent.

Al centre de bellesa i benestar La Petite Noa trobaràs un ampli ventall de rituals orientals amb oli calent i massatges amb essències d’aromateràpia personalitzades per a cada cos i dolència particular. Així com quiro-massatges, massatges esportius, digitopuntura i kobido. Tots aquests tractaments estan pensants per a una alliberació del pensament i es focalitzen en els patrons emocionals.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156