shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

El primer dia a casa mai és fàcil


Quan la teva mascota arriba a casa per primera vegada es troba en un lloc estrany i desconegut. Per fer que el seu procés d’adaptació sigui més fàcil, el primer que has de fer és reforçar la seva visió sobre la llar perquè sigui positiva. Les necessitats de les nostres mascotes són molt diferents segons es tracti d’un gos, un gat, un ocell o una serp.

En el cas dels gossos, en general es recomana reservar-los un espai a terra, on podrem posar el seu llit, els seus bols d’aigua i aliments i les seves joguines. També és important saber com es mou la nostra mascota quan està sola a casa. El gat, per exemple, viu part del dia a les altures, per tant, necessitarà poselles o llocs on poder-se enfilar. Una bona opció és proporcionar-li un arbre o una estructura vertical perquè pugui mantenir-se actiu quan està sol, ja que els felins tenen molta energia. Per contra, el gos passa més temps al llit, per aquest motiu, requereix un espai a nivell de terra prou ampli i còmode perquè pugui passar les seves hores de descans de la millor manera possible.

Tant si es té un gos com un gat, un dels aspectes més importants és el terra. I és que encara que el felí passi part del seu temps en les alçades, també utilitzarà el terra per amortir els seus salts i passejar-se d’un lloc a l’altre. Per aquest motiu, cal que la teva llar tingui un terra fàcil de netejar i còmode per a les potes de les mascotes. Pensa que les seves ungles poden ratllar les superfícies delicades. Tampoc s’aconsella tenir sòls que rellisquin, ja que no els permetran desenvolupar tot el seu potencial atlètic quan vulguin fer una carrera improvisada per la llar.


AMB ESTIL

Conviure amb gossos i gats dins de casa és tota una aventura. A més, cada vegada es pot tenir aquesta convivència amb més estil. I és que compartir la teva llar amb una mascota pot ser l’oportunitat perfecta per descobrir noves tendències i línies decoratives plenes d’originalitat i objectes singulars.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156