• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

EL PRIMER QUE ES VEUCal parar atenció a les últimes propostes pel que fa als sòls i parets. Els seus acabats són fonamentals per donar calidesa i qualitat a una casa.


Els acabats són fonamentals per donar calidesa i qualitat a una casa. La seva elecció determina molt l’estil decoratiu i cal garantir l’elecció encertada, ja que no es poden estar canviant constantment com si fossin un coixí. I on trobem els acabats més visibles que incidiran directament en els nostres ambients? En els sols i les parets. No únicament cal seguir les tendències en mobles, teixits o colors, també hem de parar atenció a les últimes propostes pel que fa als sòls i parets. Estan de moda els revestiments i les decoracions 3D. També han tornat els papers amb motius florals, romàntics, vegetals... I els murals, aquests ‘wallcoverings’ que es converteixen en protagonistes de les habitacions adaptant-se perfectament a les mesures de la paret que cobreixen.


QUEDA’T EMBADALIT

Necessites renovar el terra de casa teva? Una de les opcions que està molt de moda són els sòls vinílics. Els motius del seu èxit? El seu preu és molt assequible, resisteix la humitat i és fàcil de posar i mantenir. Hi ha sòls vinílics per a tots els gustos i en tots els estils. Són molt estètics i imiten perfectament qualsevol material escollit. Per exemple, són una opció ideal per simular el parquet. Una altra opció per decorar el sòl de la teva llar és a través de la ceràmica. Aquest material presenta una gran versatilitat pel que fa als colors i dissenys i aporta un toc sofisticat i relaxant. Fins i tot, pots combinar diferents patrons o dissenys per aconseguir un espai més personalitzat.


Pel que fa a les parets, una bona manera de dotar-les de personalitat és a través de revestiments o de decoracions en 3D. Es tracta de dues propostes originals i divertides que li aportaran un toc diferenciador a la teva llar. Si apostes per una paret més clàssica, és important que escullis el color ideal per crear ambients únics i plens de vida. A Ferba trobaràs un ampli ventall de materials i acabats per decorar les teves parets i sòls seguint les últimes tendències del mercat.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156