• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

El rènting tecnològic garanteix un futur empresarial més actualitzat i funcionalLes pràctiques de consum estan en constant evolució. Les noves tecnologies i els avenços digitals fan que les activitats tradicionals de compra i venda variïn i s'adaptin a les necessitats socials i econòmiques de cada època. Un clar exemple és el rènting. Es tracta d'una nova manera d'utilitzar objectes o productes que permet gaudir-ne sense haver d'adquirir-los de forma permanent. Un dels primers sectors que va integrar aquesta pràctica va ser l'automobilístic. Els concessionaris i les empreses del motor van començar a oferir la possibilitat de llogar els vehicles desitjats durant llargs períodes de temps sense haver-los de comprar. Això va permetre a molts usuaris fer ús de vehicles d'alta gamma sense haver de fer una despesa astronòmica. Obtenint igualment les prestacions d'ús i, fins i tot, de manteniment i d'assegurança. La pràctica comercial va tenir molt èxit i es va anar estenent a altres sectors, com el tecnològic.


Actualment, el rènting tecnològic és una de les opcions més escollides per les empreses i els professionals que volen gaudir dels últims equips del mercat sense haver de fer grans desemborsaments econòmics ni gestions de compravenda. I és que els avantatges del rènting tecnològic són nombrosos: ofereix l'oportunitat d'utilitzar equips informàtics i tecnològics d'alta gamma a preus molt assequibles, permet tenir els equips sempre actualitzats, destinar part del pressupost a altres departaments o objectius... Gràcies a aquests avantatges, les empreses que opten pel rènting poden completar les seves oficines amb els últims ordinadors del mercat sense haver de fer la gran inversió que suposaria adquirir els equips de forma tradicional. A més, poden canviar-los quan necessitin aparells més potents o quan vulguin utilitzar altres models i marques del mercat. D'aquesta manera, poden tenir una xarxa tecnològica moderna, actualitzada i sempre adaptada a les seves necessitats. Tanmateix, moltes empreses que ofereixen serveis de rènting el combinen amb altres prestacions de manteniment i instal·lació tecnològica, fent que sigui molt més interessant optar per aquest servei i tenint la seguretat que estaran sempre al dia i en ple funcionament.


Tenint present tots els beneficis del rènting, és fàcil pensar que en un futur es pugui acabar convertint en l'única (o gairebé l'única) forma de comercialitzar productes. És possible que les transaccions tradicionals de compravenda acabin desapareixent? Potser no del tot, però està clar que el sector anirà evolucionant i que cada vegada s'anirà encaminant més cap als serveis que ofereixin més facilitats i comoditats.RR Computing, empresa de renting tecnològic a Andorra


RR Computing és una empresa dedicada al rènting tecnològic que facilita que els negocis i les empreses d'Andorra disposin d'equips informàtics d'última tecnologia. El seu objectiu és fer que les entitats creixin amb tecnologia d'avantguarda i amb les últimes novetats del mercat.


RR Computing disposa de diferents equips informàtics (portàtils, torres, pantalles...) i treballa amb marques pioneres del sector.


El seu fundador, Roberto Valverde, fa més de 30 anys que es dedica al món de la informàtica. És una persona que té curiositat, capacitat d'investigar i de destriar nous coneixements. Ha treballat en petites i grans empreses d'Andorra desenvolupant diferents llocs de treball i sempre s'ha focalitzat en progressar dins del sector informàtic.

Tel.: +376 645 980

Whats.: +376 645 980

info@rrcomputing.ad

www.rrcomputing.ad


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156