• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

El Tesla 3 desperta l'interès dels conductors andorransEl futur del sector automobilístic, almenys el més immediat, s'encamina ràpidament cap als vehicles elèctrics. En aquesta transició, una de les marques millor posicionades és Tesla, l'empresa del controvertit empresari Elon Musk. Un dels seus productes més demandats és el Tesla 3, una berlina 100% elèctrica que es fabrica des del 2016 i que té un preu que s'acosta als 50.000 euros. A Andorra, concretament al concessionari Seuwagen, molts ciutadans s'han interessat a fer un pas endavant cap a la transició ecològica convençuts per les prestacions del Tesla 3, i és que és capaç de realitzar recorreguts de fins a 600 quilòmetres sense parar a recarregar i de posar-se de 0 a 100 km/h en tan sols 3,3 segons. A més, la seguretat és el pilar d'aquest vehicle gràcies a la seva estructura d'alumini i acer.

El Tesla 3 permet realitzar fins a 614 quilòmetres amb una sola càrrega i és capaç de recarregar fins a 299 quilòmetres en 15 minuts amb un supercarregador

Els dos motors independents que posseeix li permeten controlar digitalment el parell de les rodes davanteres i posteriors, oferint tracció a les quatre rodes i un control del vehicle millorat. De fet, aquests motors responen a les condicions canviants en 10 mil·lisegons.

En ser un cotxe 100% elèctric, mai més hauràs de fer provisió a una benzinera. El Tesla 3 permet realitzar fins a 614 quilòmetres amb una sola càrrega i és capaç de recarregar fins a 299 quilòmetres en 15 minuts amb un supercarregador (actualment hi ha 25.000 punts d'aquest tipus situats a tot el món). Quant a les prestacions, Tesla també ofereix les últimes novetats del mercat, com ara sensors ultrasònics per a detectar altres vehicles i així evitar col·lisions, càmera 360º per a augmentar la visibilitat, un radar frontal per a oferir una vista a llarga distància d'objectes llunyans i pantalla tàctil central de 15 polzades, entre moltes altres coses. Quedarà per descobrir si aquest tipus de vehicles acabaran sent els reis del mercat automobilístic, però una cosa és clara: l'interès per ells avança dia rere dia i cada vegada es deixen veure amb més freqüència als carrers del Principat.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156