• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Els mòduls agafen forçaes habitacions compostes per mòduls estan agafant cada vegada més força. Són la solució perfecta a la manca d’espai i creen una zona original, divertida i amb molta personalitat. La idea és aprofitar cada racó de l’habitació amb mòduls de diferents colors i formes per crear infinitat de combinacions.


La millor opció és combinar colors d’una mateixa gamma. Si s’opta per utilitzar tons pàl·lids, es poden barrejar marrons, roses, blanc i grisos, crearan un espai càlid, acollidor i perfecte per agafar el son.


La composició més habitual és fer dos pisos de mòduls d’emmagatzematge i col·locar-hi el matalàs a sobre. L’espai es pot combinar amb diferents mòduls sobreposats al costat a manera de calaixera o armari, i si s’utilitzen mòduls buits (sense portes) es poden utilitzar com a prestatgeries o, fins i tot, com a taules. Les combinacions són infinites.


Un altre dels avantatges de tenir l’habitació amb mòduls és que es pot remodelar fàcilment. Per evitar que la nostra habitació ens avorreixi, podem canviar la posició dels mòduls regularment i aconseguir cada vegada un nou espai utilitzant els mateixos components que ja teníem. És una pràctica econòmica i entretinguda que no requereix un esforç econòmic.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156