• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

ELS MILLORS TRUCS PER ORGANITZAR LA CUINA
1. No caiguis en l’error de mantenir els paquets de menjar tal com venen a la botiga, tancant-los amb pinces o amuntegant-los a l’armari. La millor opció és invertir en una bona col·lecció de pots i recipients de vidre o plàstic transparent. Pots variar-ne la grandària per completar tots els espais i marcar cada pot amb una etiqueta personalitzada.


2. Pensa en els dobles usos. Evita l’acumulació de trastos inservibles i busca només objectes o recipients que tinguin diferents funcions. Aquí es pot ser tot el creatiu que es vulgui. Per exemple, pots guardar el joc de tasses de cafè sota la cúpula del ‘cake stand’ o col·locar les espàtules i cullerots dins de la gerra de la llet. Més idees? Aprofita la vaporera de bambú per guardar les cebes o els alls i utilitza les safates per separar els armaris en diferents nivells.


3. Utilitza ganxos i penjadors dins dels armaris i darrere de les portes. No hi podràs penjar coses molt voluminoses però et serviran per guardar productes de neteja, draps, llibres de cuina o altres objectes que mai sabem on col·locar. Un altre recurs molt pràctic és instal·lar panells metàl·lics imantats, serveixen tant per guardar els ganivets com per deixar-hi les notes que sempre se’ns perden.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156