• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Els mobles de cuina també es transformenLa cuina és una de les habitacions que més ha canviat al llarg de la història. En un inici, només s’utilitzava per cuinar, però amb el pas del temps, l’espai s’ha acabat convertint en una zona de reunió per a la família i amics i on petits i grans es poden reunir per explicar com ha anat el dia o gaudir d’una bona estona envoltats de menjar.


Les tendències més destacades d’aquest any pel que fa a la cuina són els espais units. Els habitatges aposten per models oberts que trenquen amb les barreres entre la sala d’estar, el menjador i la cuina. D’aquesta manera, s’uneixen totes les zones i s’aconsegueix el que es coneix com a ‘open space’.

Els mobles de cuina també es transformen, s’aposta més per les prestatgeries obertes en les quals són visibles les espècies, els gots, els plats... I és que tots aquests elements que fins ara s’amagaven han passat a ser un element més de decoració. Els taulells també tenen un gran paper. S’aposta per materials d’alta qualitat, antibacterians, autonetejables i d’última generació.


Pel que fa als colors, cada cuina és un món, però si es busca un espai alegre i acollidor, la millor opció són els sòls de fusta o tonalitats neutres amb electrodomèstics de colors vius, com el vermell, el verd o el taronja. El millor és combinar diferents aparells d’un mateix color i donar petits tocs de personalitat amb plantes i flors de les mateixes tonalitats.
APARELLS I ACCESSORIS VINTAGE


Tornen els electrodomèstics i aparells vintage. La tendència és introduir peces d’estil retro en ambients moderns i industrials. Se sol apostar per les neveres de colors vius tot conservant els accessoris típics d’abans, com les manetes platejades o les portes arrodonides. Tot i això, els electrodomèstics blancs de tota la vida no han quedat del tot apartats, i és que encara es conserven els fogons o els rentaplats neutres i d’aspecte senzill.


Una de les marques més conegudes en l’àmbit dels electrodomèstics vintage és Smeg. Es tracta d’una companyia italiana líder en matèria d’articles de la llar i compta amb diferents línies de disseny. Entre elles, destaca la dels anys 50, està formada sobretot per neveres, rentaplats i rentadores. L’estil dels seus productes és rectangular i amb línies arrodonides que li donen un caràcter típic d’aquells anys.


Altres marques també de renom que destaquen per les seves creacions són Big Chill i Kitchen Aid. Tenen tota una gamma d’electrodomèstics amb línies retro per a la cuina. També trobem aparells molt interessants a Goreje, que té una col·lecció específica anomenada Retro Collection. Totes aquestes societats treballen amb dissenys dels anys 50 i 60 i compten amb les més altes tecnologies.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156