• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

EN TENDÈNCIA...

Se segueix apostant per les cuines obertes i molt lluminoses mitjançant grans vidrieres totals o parcials.


Tornen el marbre, la fusta i les rajoles. El mosaic hidràulic prossegueix en auge, igual que el microciment. I el color es cola a la cuina. Aquestes són algunes de les tendències en mobles de cuina per al 2020 que vénen trepitjant fort. Se segueix apostant per les cuines obertes i molt lluminoses, sigui de forma total o parcial, mitjançant grans vidrieres que permeten tancar la cuina per eludir que fums i olors envaeixin la resta de la llar. La tendència de l’open space no és nova, però aquest any es consolidarà, tant en pisos petits on cada cm compte com en espais més extensos.També s’aposta pel disseny de cuines integrades que camuflen electrodomèstics i els integren visualment amb la resta de mobles de la cuina. Cada vegada serà més difícil entrar a la cuina i identificar immediatament on es troba la nevera o el rentaplats. Aquesta tendència per panelar els electrodomèstics ve de la mà de la integració de les cuines a la zona de dia de la casa. A més d’això, dóna un look més atemporal i higiènic. A més, la fusta torna a ser protagonista. Hem viscut el regnat dels lacats i, sobretot, del blanc. Però aquest any la fusta torna a colar-se a la cuina. Amb la fusta aconseguim un toc modern i natural, una cosa molt important quan volem fugir d’un disseny que en ocasions es pot sentir fred. Es porten els acabats naturals o bé raw, i les fustes de tonalitats fosques o tintades.


Pels més innovadors trobem els colors negres i grisos, que s’estan incorporant a tot, fins i tot, en electrodomèstics i piles de fregar. El que es coneix com ‘tot black’.

El ‘tot black’ és una proposta arriscada però elegant. Per treure seriositat a l’espai pots Encara adornar algunes parets amb plantes o petits jardins penjants. D’altra banda, els acabats dels mobles i de les taules deixen de ser tan rectes i es tornen més arrodonits. Sigui quin sigui l’estil que s’esculli per a la cuina, al final la premissa és crear espais més delicats i amables on l’ambient sigui acollidor, ja que és una zona on s’hi sol passar moltes hores. Per aconseguir aquesta calidesa, es treballa amb línies més fines, sense perdre el seu alt valor funcional, i amb taulells en versions de menor espessor enfront de les solucions de gran gruix. Sens dubte, s’erigeixen com a grans protagonistes les peces escultòriques de generoses dimensions, fabricades en materials que uneixen bellesa i altes prestacions tècniques: pedres naturals amb vetes o sense, elegants porcellànics, granits molt purs, fustes, i solucions sintètiques que imiten l’autenticitat de materials originals. Les noves propostes llueixen estils contemporanis i elegants a través d’illes que cada vegada generen més vida i activitat culinària al seu voltant.S’opta molt pel disseny de cuines integrades que camuflen electrodomèstics i els integren visualment amb la resta de mobles de la cuina.

MODELAR ELS ESPAIS

Les cuines per al 2020 es bolcaran en fer més favorable el dia a dia per modelar els seus espais amb solucions que permetin treballar d’una forma més ergonòmica i amena. Elements més alts, frigorífics transparents per veure el seu interior, aixetes que es manipulen sense tocar-les, armaris superiors extraïbles i innovadors sistemes d’extracció dissenyats per integrar-se per complet en taulells i zones de treball. Arriben les campanes encastades al sostre, o les telescòpiques, dissenys pensats per a desaparèixer quan no són usats.


CALIDESA I COMFORT

L’estètica, funcionalitat i ordre d’una cuina, estan condicionats per un conjunt de detalls que marquen la diferència: la bellesa d’un disseny intel·ligent, les claus ergonòmiques que determinen els criteris de funcionalitat, la noblesa i la qualitat en materials i acabats. A Sistema Cuina trobaràs mobles de cuina i de bany de diferents estils, armaris, vestidors i parquets de gran calidad. L’empresa Disposa d’1 ampli ventall de productes ADAPTATS a les Diferents categories i estils de decoració, des dels més clàssics Fins ALS més avantguardistes. L’entitat también s’ocupa de les Diferents reformes de la llar i Compta con los professionals més competents de l’mercat. A més, sempre ofereix 1 Tracte Proper i 1 Assessorament personalitzat per optimitzar a el màxim a els espais i dotar-les de funcionalitat.


Per aconseguir calidesa es treballa amb línies més fines i amb taulells en versions de menor espessor enfront de les solucions de gran gruix.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156