• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Equilibri entre el benestar interior i exteriorEl nostre cos ha de ser un equilibri entre benestar interior i exterior. És important cuidar-lo i consentir-lo quan ho necessita. I com ho podem fer? A través de la dermocosmètica, que uneix a la perfecció la bellesa amb la salut de la pell, el cabell i les ungles.


Els productes de dermocosmètica afavoreixen la salut de cada un i ressalten la bellesa natural del nostre cos. A més, per assegurar que tinguin l'efecte desitjat sobre la pell, aquests productes són sotmesos a proves i estudis més rigorosos que en el cas d'un cosmètic tradicional. Gràcies a aquests estudis, podem aconseguir una hidratació i nutrició extra per a la nostra pell. També podem disminuir la hiperpigmentació, les ulleres o altres afectacions de la pell per deixar-la uniforme. I, no cal dir-ho, podem recuperar la fermesa i l'elasticitat de la pell fent que els signes de l'edat no siguin tan visibles. La realitat és que la dermocosmètica permet actuar sobre qualsevol tipus de pell o cabell. Trobarem productes específics per a les característiques del nostre cos i podrem millorar-lo en funció de les nostres necessitats.


Una de les marques pioneres en dermocosmètica a Andorra és TU by Roser Miró. Els seus productes es componen de productes i fórmules oficinals i de dermocosmètica personalitzada. A més, contenen ingredients actius innovadors i segurs, olis naturals, essències vegetals i la millor galènica. Per garantir la salut, no utilitzen parabens, silicones ni fenoxietanol.


Entre els productes de TU by Roser Miró trobem cremes hidratants, contorn d'ulls, sèrums antioxidants, olis i locions corporals, gels... Tot el que necessita el teu cos per aconseguir el màxim benestar.


www.farmaciaandorra.com

farmaciamiro@andorra.ad

+376 867 344LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156