• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Espais ‘Chill Out’

No hi ha res millor que arribar a casa i gaudir d’una estona amb els familiars i amics o relaxar-se sota la brisa. Una bona manera d’aconseguir aquesta pau i donar-li un toc especial al jardí és a través d’un espai ‘chill out’ creat amb materials reciclats o restaurats. L’objecte emprat per excel·lència és el palet, ja que és un material econòmic i fàcil de trobar. A més, permet fer infinitat de composicions i creacions dignes de les millors revistes de decoració, siguin taules, sofàs o altres mobles auxiliars.


Un dels consells principals a l’hora de crear una zona ‘chill out’ és evitar els acabats de luxe i l’ostentació. Per aconseguir la pau i tranquil·litat característica d’aquests espais, es recomana utilitzar ambientacions zen i colors complementaris. Es pot partir d’una base blanca o pàl·lida per pintar la fusta dels palets amb blancs o colors pàl·lids, però per contrarestar i donar-li el toc alegre i fresc que necessita un espai ‘chill out’, cal afegir-hi colors a través de teles o coixins de tons vius.

També es recomana seguir una mateixa paleta de colors perquè les tonalitats siguin afines i no hi hagi tons agressius.


La importància d’una zona ‘chill out’ recau sobretot en els complements. Perquè l’espai acabi de ser acollidor del tot, es poden complementar els mobles amb plantes, flors i llums. A més, es recomana col·locar cortines, pèrgoles o tendals per frenar una mica la llum del sol. I a la nit, es pot aprofitar el candor de les espelmes o els canelobres, que també li donaran un toc més acollidor a l’espai.CONSELLS A L’HORA DE TREBALLAR AMB ELS PALETS


Tant si els palets són nous com utilitzats, s'han de polir a consciència.

  • - Per embellir la fusta, es pot utilitzar un producte d'acabat. Sigui vernís, oli de teca o llinosa.

  • - Perquè els seients tinguin l'alçada adient, s'han de muntar els palets de dos en dos, un a sobre de l'altre. Per unir-los, es pot fer amb peces de metall o amb els ferratges que s'utilitzen per acoblar les pèrgoles.

  • - Visualment, sempre és més estètic crear dos o tres mobles fets amb els mateixos materials que un de sol. L'espai també adquirirà un espai més zen si els mobles es col·loquen en un racó que al bell mig del jardí o la terrassa.

  • - S'aconsella col·locar rodes als mobles o un altre sistema similar perquè es puguin retirar amb facilitat durant la nit o quan hi ha mal temporal.


.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156