• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

ESPAIS DE TREBALL

OFICINES DOMÈSTIQUES


El primer que cal tenir present a l’hora de tenir una oficina a casa és escollir un lloc aïllat de les àrees més socials de la llar, com el menjador o la cuina. També és important que l’espai tingui parets i/o portes per eliminar les distraccions. A més, cal aprofitar al màxim el sol i la llum natural. Està comprovat que la llum del dia manté els ritmes circadiaris en sintonia i afavoreix el desenvolupament mental.


Un altre punt destacat és la simplicitat de l’espai, cal evitar una zona sobrecarregada i no saturar l’oficina amb adorns innecessaris. Pensa que com més ordenat i polit estigui el teu lloc de treball, més fàcil serà concentrar-te.
DECORACIÓ NÒRDICA


La decoració nòrdica s’ha convertit en una de les tendències més aclamades. Tant, que ha sortit de les llars per instaurar-se també a les oficines i els espais de treball. Les característiques principals d’aquest estil són els mobles de fusta clara acompanyats de parets blanques i complements naturals, com les plantes. Aquesta decoració aporta una ambientació casolana i acollidora i proporciona un espai proper i confortable als treballadors.


Una de les característiques principals de la decoració nòrdica és la naturalitat i els materials primaris. Per tant, aquest estil també integra molts mobles reciclats o restaurats.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156