• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

ESPONGES VEGETALSHas sentit a parlar de les esponges vegetals Luffa? Estan fetes a partir d'una planta que pertany a la família de les cucurbitàcies (les carabasses) i el seu ús ja era molt habitual a la Xina fa milers d'anys. Amb l'aparició dels materials sintètics, l'esponja de Luffa va anar desapareixent, però els seus beneficis i la conscienciació amb el medi ambient han fet que retorni amb força i es vagi introduint cada vegada més en els banys actuals.


Un dels beneficis d'aquest tipus d'esponja és que no deixa residus nocius a la pell. A més, no malmet el medi ambient, ja que es tracta d'un producte extret directament de la naturalesa, a diferència de les esponges sintètiques, que s'elaboren a base de petroli.


L'esponja vegetal també remou eficaçment les cèl·lules mortes i aconsegueix una neteja perfecta, reduint el greix de la pell i prevenint l'acne. D'altra banda, preveu i redueix la incidència de la cel·lulitis gràcies a la gran activació circulatòria que aconsegueix i és un relaxant muscular. A més, és reciclable, ja que quan l'hagis utilitzat diverses vegades i vegis que va perdent el seu efecte, la podràs emprar com a fregall per a la cuina.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156