• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

EXTERIORS SOSTENIBLES I CUROSOS AMB EL MEDI AMBIENT


Escull una il·luminació respectuosa i elegant aprofitant al màxim els elements i les estructures que et proporciona la mateixa naturalesa.

LLUMS SOLARS DE JARDÍ


Hi ha poques coses més atractives en un jardí que la suau il·luminació d'arbres, roques, plantes o camins. I és que sigui en una modesta terrassa o en un ampli terraplè, l'ús de la llum sempre crea un ambient acollidor i seré enmig de la nit. Tot i això, les llums elèctriques amb cables subterranis poden ser costoses i produir un malbaratament innecessari d'energia elèctrica. Per tant, la millor opció és utilitzar llums solars.


La tecnologia solar ha millorat molt en els darrers anys i cada vegada inclou bateries més duradores i fàcils d'instal·lar. Usualment, aquestes llums tenen una vida de 1.000 nits per unitat.

Hi ha tres maneres comunes d'il·luminar el jardí amb llum solar. La primera és il·luminant la vora d'una zona, com les escales o la piscina. La millor opció és posar tires de llum o diferents sortides i combinar-les amb diverses tonalitats o colors.

També es pot il·luminar només el perímetre del jardí o posar llum sota els arbres per donar importància als elements naturals. A més, els elements de llum poden servir per indicar un camí o una direcció. Com sigui, les llums solars li donaran elegància al nostre jardí de forma respectuosa amb el medi ambient.


La il·luminació exterior perfecta s'aconsegueix jugant amb les ombres, destacant els relleus, senyalitzant els camins i protegint les entrades. Per aconseguir-ho hi ha un ampli ventall de productes i formes d'il·luminació. Els més típics són els aplics i les llums penjants. Aquests objectes són ideals per il·luminar façanes, porxos, tendals i accessos al garatge.

També trobem els fanals o mini fanals.


Són perfectes per delimitar els espais de recreació o un camí. A més, serveixen per il·luminar arbres i la gespa. Poden ser d'un cap o més i algunes poden modificar el seu abast. D'altra banda, tenim les columnes i les balises, que s'utilitzen sobretot per delimitar un espai. Aquest tipus de llum es pot col·locar sobre qualsevol superfície, només s'ha de fixar i necessita nodrir-se d'un subministrament enterrat.





LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156