• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Fes del teu espai un somni i dels teus somnis una realitatEl ritme de vida que portem fa que cada vegada sigui més complicat trobar professionals de la fusta o el ferro que puguin treballar i proporcionar-nos solucions personalitzades a les necessitats dels nostres habitatges o empreses. És per això que trobar una fusteria al Principat que ens faci realitat tot tipus de dissenys pot arribar a ser una mica complicat, però no impossible. Precisament, a Fusteria Ebenisteria Art Santa Coloma trobaràs aquests serveis i molt més. L’entitat compta amb anys d’experiència en el sector dels mobles a mida i disposa d’un taller molt ben equipat on pot realitzar i convertir en realitat aquells dissenys, espais o desitjos que puguis imaginar tant per a la teva llar com per al teu negoci.


El ventall de treballs de Fusteria Ebenisteria Art Santa Coloma és molt ampli, ja que realitza tot tipus de serveis vinculats amb la fusta i el ferro: disseny d’espais comercials, mobiliari per a cuines, cuines de disseny a mida, armaris a mida, portes i tarimes (tan sintètiques com amb les millors fustes naturals), manteniment de tot tipus de superfícies de fusta (com terrasses), fabricació de mobiliari per a exteriors a mida... I molt més!

Camp Riberaygua, s/n · AD500 Andorra la Vella · T. +376 722 002 / +376 327 972 · fusteriaart@andorra.ad · www.fusteriaart.com


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156