shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

FINESTRES BEN VESTIDES I AÏLLADESELS TEIXITS CLAU


Les finestres són un dels principals punts de fuga pels quals es va perdent la calor de l’interior. Per això, una manera ecològica i econòmica de mantenir una llar calenta i aconseguir una temperatura agradable sense necessitat d’utilitzar estufes és sens dubte col·locar unes bones cortines. A més, canviar aquests teixits en funció de cada estació també ens ajudarà a donar-li un nou aire a la decoració de la llar. Els gèneres de teles més utilitzats i satisfactoris per a emprar en unes cortines aïllants són les de tela Jacquard, de Chenille o de Panamà.


JACQUARD

És un gènere car però molt recomanable. És lleugerament sedós, perfectament adaptable i de gran resistència. Aquest tipus de teixit es pot trobar amb acabats llisos, estampats, amb vellut... Les teles destaquen per ser molt cridaneres i per albergar molts dissenys diferents.

CHENILLE

És un tipus de tela vellutada. S’utilitza per la seva rudesa i resistència. A més, proporcionar un aspecte molt elegant, té un tacte suau i molt agradable. És perfecta per combinar amb mobles de decoració clàssica. Aquesta tela pot ser de cotó, llana o lli. Tot i que el més habitual és que sigui una barreja de fibres sintètiques i naturals per garantir una major resistència i procurar que es facin poques arrugues. S’utilitza per a tota classe de tapisseries i per a sobrellits. Gràcies a la seva estètica combina molt bé amb decoracions rústiques. A vegades també podem trobar aquest tipus de tela combinada amb la jacquar. Per aconseguir aquest mix es teixeix la cortina en jacquard però amb fil chenille.

PANAMÀ

Aquest tipus de tela és un dels derivats del lli. Està feta d’una barreja de cotó i polièster, la qual cosa la fa molt resistent. També és popularment utilitzada per la seva suavitat i caiguda. Podem trobar un ampli ventall de dissenys diferents i originals i és tan versàtil que és perfecta per a utilitzar amb qualsevol tipus de decoració.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156