• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Flors de tardor per omplir de calidesa la llar

Cert és que la primavera i l'estiu es porten millor amb les flors i les plantes, però a la tardor també hi ha moltes que floreixen i que aguanten perfectament les temperatures i les condicions meteorològiques. Gràcies a aquestes, donar-li un punt de calidesa a la nostra llar i de color al balcó o jardí es converteix en una tasca senzilla. A continuació, pots descobrir algunes de les millors opcions per a aquesta època de l'any:


PENSAMENTS

Són flors molt acolorides i que resisteixen a la perfecció les baixes temperatures, per la qual cosa són perfectes per a donar-li vida a la llar durant els mesos de més fred. A més, existeixen diverses varietats amb colors diferents. Sobretot, tingues en compte que necessiten un ambient bastant humit, un sòl ric en nutrients i un bon drenatge.


HORTÈNSIA

Una de les flors més demandades en aquesta època de l'any. Les hortènsies ajuden a donar color i presència tant en espais interiors com exteriors. Si no es donen gelades, són capaços de resistir molt bé les èpoques de fred i es poden triar entre diferents varietats i colors. Cal destacar que a la tardor s'allunyen dels colors brillants de l'estiu, per la qual cosa transmetran més elegància.


FLOR DE LA PAU

Es tracta d'una de les plantes de tardor amb flor més elegants i resistents a l'interior, però si li toca el sol de manera directa les seves fulles es cremaran. Tan sols s'ha de regar un parell de vegades per setmana i és recomanable no exposar-la a corrents d'aire. En definitiva, és una bona opció per aportar elegància a qualsevol espai de la llar.


CRISANTEMS

Versàtils, belles i resistents. Es tracta d'una flor capaç de mantenir-se fins a finals de novembre. Per mantenir-la en perfectes condicions, s'han de regar quan el substrat estigui sec i la millor forma per fer-lo és per immersió. A més, necessiten bastant llum per florir, encara que és recomanable no exposar-la de manera directa. Com a dada curiosa, el te de crisantem s'utilitza per tractar els símptomes dels refredats.


VIOLETA AFRICANA

Floreixen durant tot l'any i s'adapten molt bé tant en espais interiors com exteriors. La seva principal característica és la textura vellutada de les seves fulles i flors i és important exposar-la de manera constant a llum indirecta. Quant a la temperatura, el millor és mantenir-les entre els 17 i els 21 graus. Finalment, aquesta planta necessita humitat, però no tolera l'excés d'aigua, per la qual cosa s'ha de regar només quan la terra estigui seca i el bany pot ser un bon lloc per a col·locar-la.Amb dues botigues físiques a Andorra, la floristeria Angels Flors compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector. L'establiment realitza decoracions i centres florals, rams de regal, manteniments a particulars, arranjaments per a noces, comunions, batejos i altres esdeveniments o celebracions i, a més, disposa de servei a domicili.


angelsflors@andorra.ad

Av. del Fener, 23, AD700, Escaldes-Engordany

C. de Lòria, 26, AD600, Sant Julià de Lòria

+376 311 116


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156