• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Funcionalitat i bellesa, lligades de la màPer tenir un jardí bonic i funcional cal estudiar la parcel·la i determinar quines són les seves característiques i necessitats, d'aquesta manera, s'aconseguirà un espai adaptat i perdurable.

A Andorra, per exemple, es treballa molt amb planta vivaç, perquè és resistent a l'hivern, reneix a la primavera i creix cada any més. A causa del microclima del país, se solen utilitzar espècies properes que es poden trobar a les muntanyes del voltant i que s'adapten perfectament.


Cada vegada, s'incorporen més elements d'aigua, com fonts o petits rierols, i és que l'aigua provoca sensacions molt agradables i les seves instal·lacions no són tan cares com es pot imaginar. Una altra tendència és traslladar el jardí a un sostre o a una paret. Els jardins verticals donen la possibilitat de tenir, en espais reduïts, des d'una col·lecció de plantes aromàtiques per aprofitar culinàriament a una jardinera plena de color.


CONFIA EN ELS MÉS EXPERTS


Si es vol confiar en unes mans expertes i plenes d'experiència per garantir que el jardí estigui en perfectes condicions, La Gespa és la millor opció. L'empresa de jardineria dissenya i crea jardins ben planificats sota un tracte personalitzat i sempre tenint en consideració les condicions climàtiques del país i la parcel·la.


La Gespa procura crear un jardí per gaudir i observar-lo en les diferents estacions de l'any amb la voluntat d'aconseguir provocar sensacions plaents com el descans i la relaxació. A més, sempre intenta que el manteniment sigui còmode i s'adapti a les necessitats del client, bé instal·lant reg automàtic o bé triant vegetació menys exigent.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156