• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

FUNCIONALITAT I OBRA D’ART

Fa anys, el ferro s’utilitzava principalment en la decoració de cases d’estil rústic, habitatges ubicats en zones rurals o cases o negocis en què es pretenia crear un ambient més industrial. Aquesta percepció del ferro forjat en l’ornamentació de l’interior de les llars ha canviat molt en els últims temps. I, actualment, estem vivint l’auge imparable del ferro dins de la decoració d’interiors. A què es deu aquest èxit?


El ferro és un metall robust i resistent que, alhora, és mal·leable. Per tant, se li poden donar múltiples formes i grandàries. A més, requereix un manteniment molt escàs, només cal que li treguis la pols i el mantinguis en bon estat. És un material que amb prou feines es deteriora amb el pas el temps i que mai passa de moda. El ferro és un material pesat i robust. Però, curiosament, quan l’introduïm en la nostra llar en forma de capçalera de dormitori, de moble de rebedor o com a creació decorativa, ens acaba aportant una extraordinària lleugeresa visual. I això contribueix a crear espais elegants i molt decoratius però sense el temut efecte sobrecarregat. Alhora, si s’utilitza en petites dosis i es combina amb altres materials, com fusta, vidre o marbre, el ferro ens pot aportar un toc càlid i nostàlgic.El ferro és tan versàtil que podríem imaginar gairebé qualsevol moble o element decoratiu realitzat amb aquest material. Fins i tot, donada la seva resistència enfront de la humitat, es pot arribar a incloure en banys i cuines.


Un altre dels motius pel que ens encanta aquest material és la possibilitat de poder personalitzar-lo. Podem demanar que ens creïn la barana de l’interior del nostre habitatge tal com ens agradi: en forma de cors, flors, combinada amb passamans de fusta, llautó o del que se’ns ocorri. Podem encarregar peces úniques que es convertiran segur en autèntiques joies decoratives.

funcionalitt

A Serralleria Mundial trobaràs els millors professionals per guarnir la teva llar o negoci amb veritables obres d’art. L’establiment realitza tot tipus de reformes i treballs d’interior i exterior. Entre les seves especialitats trobem: portes de garatge, finestres d’alumini, finestres i portes de PVC, estands de disseny, estructures i treballs amb ferro, acer, inox, corten i forja, fabricació de portes, reixes i baranes, treballs d’interiorisme i decoració, reformes i projectes d’hostaleria, fabricació i col·locació de tancaments...LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156