• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

FUSTA EN ESTAT PUR


La fusta, un element natural i quotidià, ha aconseguit consolidar-se dins del món del mobiliari i la decoració de qualsevol espai. Des de fa uns anys, aquest material ha destacat en la seva versió més autèntica: mostrant les seves vetes i formes irregulars i mantenint els tons naturals que podem trobar en qualsevol bosc o espai a l’aire lliure. Però de fet, que la versió més pura de la fusta sigui tendència no és una casualitat. Aquesta passió pel material segueix un estil de vida saludable i sostenible que es coneix com la tendència RAW, estesa ja al sector alimentari, i que a poc a poc va estenent-se com una filosofia de vida conscienciada amb la natura.


ELOGI A LA VERSATILITAT

L’estil natural és molt versàtil. Es transforma constantment i ofereix composicions desiguals que proporcionen un ambient despreocupat però, alhora, molt cuidat. Precisament, aquesta versatilitat fa que les tendències a seguir en l’àmbit de la fusta siguin moltes. I és que a més de la tendència RAW, l’ús de la fusta en interiorisme també està optant per utilitzar tonalitats més fosques de noguers, wengué, banús o mobles completament negres. Això sí, mantenint sempre les vetes marcades. També és cert que l’estil nòrdic no ha desaparegut ni desapareixerà. La seva presència encara està molt marcada i fa que es mantinguin les decoracions de fusta de tonalitats grisenques tan característiques d’aquest estil.


FOSCOR EL SEU PODER

Decorar amb fusta negra o molt fosca està molt de moda, sobretot en la decoració de cuines. En aquest espai es combina amb fogons, parets i altres elements en blanc per aconseguir un contrast impactant i crear un espai diferenciat. Però si veritablement t’agrada la fusta en negre, t’animem a decorar amb ella altres estades, com l’habitació o el menjador. Si no t’atreveixes a enfosquir tot el mobiliari, sempre pots començar per posar només les cadires o altres mobles auxiliars en aquesta tonalitat. I més endavant, ja es veurà!


L’ELECCIÓ ÒPTIMA

Un sòl en fusta és una elecció òptima per diferents raons. Es tracta d’un paviment que és ecològic, confortable, resistent, aïllant, durador, saludable i que revalora l’espai on està col·locat. A més, ofereix la possibilitat de manteniment, és de senzilla reparació i assequible. A més, aquest tipus de sòl s’adapta també a tots els estils i, en els últims anys, ha estat i és objecte d’infinites innovacions tècniques i de disseny. 

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156