• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Fustes amb personalitatLa fusta està marcant tendència, i és que està deixant de ser un material complementari per convertir-se en el centre d’atenció i passar a ser la decoració principal de la llar. Combinant els diferents tipus de fusta amb els altres mobles i accessoris de l’habitació, es poden aconseguir infinitat d’ambientacions i interiors.


Amb fustes més càlides, com la del bedoll, el xiprer o el roure clar, s’obté, per exemple, un espai acollidor i modern. A més, es pot donar un aire més natural complementant les fustes amb colors clars i lluminosos. Si es busca una ambientació més rústica, es pot aconseguir posant un to apagat a terra i una fusta més fosca (com la noguera, el pi o el roure fosc) a les parets. Aquests tipus de materials combinen molt bé amb complements vius i de colors lluents com el verd o el groc.

Una de les zones on s’està utilitzant més la fusta com a revestiment és el bany. S’aposta per combinar la delicadesa dels mobles i estris d’aquest espai amb la sofisticació que aporten els vidres i la personalitat i distinció que dona la fusta. A més, està demostrat que tenir elements naturals al voltant disminueix l’estrès i afavoreix la relaxació, i més si s’acompanya d’un bon bany d’espuma.


La fusta també té molta presència a les cuines. Una de les més utilitzades és la de l’auró. Aquest material té porus fins, és de color molt clar i té una estructura homogènia. És un clàssic en la fabricació de mobles perquè és fàcil de treballar i molt apta per complementar-se amb acabats com el vernís o el matisat.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156