shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Habitació amb bany integrat, una tendència que agafa forçaIntegrar el bany dins del dormitori s'està convertint en tota una tendència. Fa unes dècades, els banys en suite o banys integrats eren un símbol exclusiu dels hotels de disseny i dels habitatges d'alt nivell. Però això ha canviat, els banys oberts s'estan estenent a poc a poc als habitatges més comuns i s'estan convertint en tot un reclam per als qui busquen comoditat i funcionalitat.


Els banys integrats completament a l'habitació com una prolongació de la mateixa transmeten un ambient diàfan molt relaxant, original i agradable. Solen associar-se a cases de disseny i al públic jove, professional i urbanita.


Aquest tipus de bany és una opció ideal si es viu sol o amb companyia esporàdica, però si es viu en parella, cal tenir present que la integració del bany al dormitori pot comportar problemes de sorolls (dutxa, assecador, cisterna) i enlluernaments nocturns que poden resultar molestos afectant el descans si no hi ha una compatibilitat total de rutines i horaris entre tots dos. Amb els sorolls poc es pot fer; en canvi, per mitigar la llum es recomana la instal·lació de llum indirecta amb tires de led regulables o focus d'orientació que donin la suficient llum per a veure en la foscor però que resultin tan suaus que no enlluernin.


Per als que apostin pels banys integrats, poden optar per diferents opcions d'integració, com emmarcar la dutxa en un prisma de vidre al costat del llit o a manera de capçal d'obra (com un passadís), situar una banyera exempta al mig de l'habitació o encastar els lavabos sobre un muret a mitjana alçada que funcioni com a separador d'ambients.També es pot optar per una integració parcial. La idea és que la zona de bany es concentri en un espai propi encara que totalment accessible a uns passos des del llit. La solució més pràctica per a una integració d'aquest tipus consisteix a delimitar-la mitjançant un envà exempt (bé evitant que arribi al sostre o a l'altre extrem del mur) o bé creant un marc obert amb un envà de maó o pladur i tancar-lo amb portes de vidre, metall o fusta. D'aquesta manera, es mitiguen parcialment els sorolls i, depenent del material de l'envà o de les portes, l'enlluernament.


La clau és proporcionar un límit físic que preservi parcialment el so o la llum al seu interior, i ben dissenyat pot resultar molt interessant visualment.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156