• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

HABITACIONS amb personalitat


Un oasi PERSONAL

El dormitori és el lloc en el qual un es troba amb un mateix. És l’espai ideal per relaxar-se, gaudir d’una estona de descans i desconnectar del món exterior. Per tant, com més bé decorat i dissenyat estigui, més gaudiràs cada moment. I és que la teva habitació ha de ser el teu propi oasi on oblidar-se de cada problema. Per aconseguir-ho, el millor és crear un ambient ple de calma i tranquil·litat. Com? A través dels colors, les decoracions, els complements i la distribució de l’espai.


El primer de tot és aconseguir una ambientació adequada. Des de fa molt de temps, el beix, el blanc i el crema són els colors que més es fan servir en la decoració de dormitoris, perquè precisament transmetre calma i serenor. Tot i això, cal destacar que en els últims anys, colors com el marró fosc, el gris o, fins i tot, el negre, també han estat incorporats. I es pronostica que el color marró fusta i el taronja seran precisament els que més èxit tindran aquesta nova temporada.


Teixits suaus i amb volum per donar la benvinguda a l’ESTACIÓ FREDA

Perquè puguis portar al teu dormitori el peculiar esperit que caracteritza la tardor i l’hivern, et recomanem jugar amb les textures les formes que ens donen aquestes estacions. Pots combinar diferents mantes, coixins i cobrellits per crear un llit esponjós i confortable.


També pots utilitzar els elements naturals, com la fusta o les fulles per acabar de donar un aspecte més càlid i personal al teu espai. Durant aquesta època, predominen les tonalitats clares per donar precisament llum a l’estança, ja que són mesos més apagats i freds. Entre les tendències més actuals pel que fa a les habitacions hi ha les mantes de punt XXL fetes a mà i els teixits de pèl sintètic, que aportaran suavitat i relleu a la teva habitació.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156