• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Habitacions, un espai personal on relaxar-se i descansar“El dormitori és un espai on el més important és poder-se relaxar, distreure’s i, sobretot, descansar. Per tant, la decoració juga un paper molt important, ja que una habitació coordinada i amb elements complementaris, aportarà molta més serenitat.”

Des de fa molt temps, les parets predominants en els dormitoris han sigut les de color beix, blanc o crema, ja que transmeten calma i són més fàcils de combinar. Tot i això, cada vegada s’estan incorporant més colors, com el marró fosc, el gris o, fins i tot, el negre. La tendència és que el color gris seguirà sent un dels més utilitzats, especialment combinat amb tons neutres com el blanc.

Si es vol apostar per una habitació més viva, es pot jugar molt amb les tonalitats vermelles i violetes. Es manté la paret clara i amb l’ajuda de diferents accessoris (com coixins o cortines) es poden crear combinacions originals i cridaneres per donar-li un toc més colorit i personal a l’habitació.


Una altra tendència és l’ús del negre i el blanc. És una combinació molt dinàmica i eficaç per obtenir un dormitori modern. A més, aporta elegància i és molt fàcil de complementar amb altres textures i acabats. Una opció és posar detalls en negre, com les finestres, la porta o les poselles i acabar de conformar l’habitació amb textures clares.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156