• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

HIGIENE I SALUT, DOS FACTORS QUE VAN LLIGATS DE LA MÀ

Una sessió completa de bany i raspallat relaxa als animals, els alleuja l’ansietat

i reactiva la seva circulació.


A qui no li agrada que el cuidin i el minin? Els nostres peluts també es mereixen una mica de consentiment i benestar. Com els hi podem oferir? Una opció ideal i molt recomanada és portar-los a la perruqueria. La higiene del nostre amic de companyia és molt importat, ja no només per l’aspecte físic, sinó per la salut del propi animal. I és que una perruqueria canina no només tracta temes de bellesa, ofereix serveis com el raspallat, el bany, la neteja d’orelles, el tallat d’ungles... Tots aquests processos són necessaris i molt beneficiosos per als nostres cans.


Amb el raspallat s’eliminen les impureses i els cossos enganxats al pelatge de l’animal (fulles, pelusses...). Un raspallat freqüent evita embolics que poden arribar a complicar-se i provocar la pèrdua de flocs de pèl danyats. A més, ajuda a mantenir correctament distribuïts els olis naturals que segrega la pell de l’animal. D’aquesta manera, el pelatge es regenera més fàcilment.


Està comprovat que una sessió completa de bany i raspallat relaxa als animals i els alleuja l’ansietat. També reactiva la seva circulació i els ajuda a tranquil·litzar la ment durant una estona. Tot plegat fa que els peluts gaudeixin d’una estona de benestar i de salut.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156