• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

IL·LUMINACIÓL’atmosfera que tinguis a casa influirà sobre el teu estat d’ànim i t’ajudarà a desconnectar quan més ho necessitis.


És important tenir un espai ben il·luminat i harmoniós perquè el teu cervell pugui desconnectar i trobi una estona de descans. Per aconseguir aquesta atmosfera no és necessari utilitzar en excés l’electricitat, al contrari, és més beneficiós aprofitar els materials i les distribucions.


Per obtenir lluminositat, es recomana tenir les parets interiors blanques i complementar les estructures, com escales, portes o prestatgeries també amb colors clars. A més, cal tenir les finestres lliures i no acumular-hi objectes o mobles que s’interposin amb l’entrada de llum natural. Si es tenen cortines, com més fines i translúcides siguin, millor.


Una altra bona opció són els miralls de paret, donen una sensació d’amplitud i aporten claredat als espais. També és important tenir el terra de tonalitats blanques o de tons pastels i amb materials brillants, com la resina. Els petits detalls també compten, com els llençols, les estovalles de taula o les fundes de sofà. Si són de colors neutres i clars, donaran molta més lluminositat. I el producte estrella és el sostre en forma de claraboia, amb finestrals amplis i vidres transparents semblarà que la teva habitació està a l’exterior.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156