• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Il·luminació del jardíSi es vol ressaltar la il·luminació del jardí, una bona opció és instal·lar fanals amb llums LED d'alta potència per reduir al màxim el seu consum. També es poden aprofitar els senders o escales per col·locar-hi balises.


El resultat és estèticament molt elegant i de Baix consum. Si no es disposa de preinstal·lació elèctrica, es poden col·locar balises d'alimentació solar. Altres opcions són les llums fluorescents, de baix consum o halògenes.


I si es busca un ambient més càlid i acollidor, la millor opció són les torxes de jardí o altres llums amb flama, com les espelmes o les llànties antigues. Si s'opta per aquesta opció, cal assegurar que cada espelma o torxa estigui col·locada en una superfície segura, estable i no inflamables.


Una altra opció divertida i original és il·luminar el jardí amb llums de fibra òptica. S'obtindrà un efecte estrellat i brillant. Aquest tipus de llum se sol utilitzar per millorar l'aparença de les fonts d'aigua i d'algunes peces de decoració, com les estàtues. Per al manteniment d'aquestes llums només cal netejar de tant en quant el material amb una mica de sabó.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156