• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

IMATGE D’EMPRESA


ESPECIALISTES EN CREAR


SC Comunicació és especialista en crear imatges empresarials. El nostre laboratori d’idees elabora conceptes diferents i confecciona projectes atrevits i innovadors. Disposem d’un servei de creació digital i d’impremta que integra un ampli ventall de productes i incorpora la possibilitat de fer dissenys a mida i adaptats a les necessitats de cada empresa.


Et muntem una campanya visual des del principi fins al final. La dissenyem, la imprimim i la col·loquem sense la necessitat que participin altres intermediaris per garantir el màxim rigor i professionalitat. A més, treballem amb el fabricant de paper més gran del món i col·laborem amb empreses pioneres de França que ens permeten disposar de les millors textures i qualitats.


És molt important tenir cura de la primera impressió, i és que l’estètica de qualsevol producte transmet uns valors que són percebuts pel possible client en un instant, per això, és primordial mostrar un disseny fort i convincent perquè l’impacte sigui major. Per tant, no et conformis amb l’estètica de sempre i treballa amb SC Comuniació, trobaràs una manera diferent i innovadora de presentar els teus productes.


ELS NOSTRES SERVEIS


PRODUCTES DIGITALS


Saps que més de 30 milions d’empreses tenen pàgina corporativa en les xarxes socials o pàgines web? Nosaltres et podem crear una pàgina web dinàmica i amb la tecnologia adaptive. A més, et proporcionem un disseny personalitzat en diversos idiomes, vinculat a les xarxes socials i amb la possibilitat d’incorporar un blog. També creem botigues online amb sistemes de pagament.


Les webs i les xarxes socials són un mitjà idoni per potenciar la promoció i difusió de la marca i els seus productes reduint notablement els costos i arribant a un públic molt ampli i actiu. Per aquest motiu, potenciem al màxim el posicionament SEO i ens centrem en garantir continguts de qualitat.


PRODUCTES FÍSICS

Elaborem productes publicitaris, com fulletons, díptics, roll ups, baners, vinils, lones o banderoles. També tenim un ampli ventall de productes d’empresa, com targetes, carpetes, post its, adhesius, sobres o bolígrafs, i disposem de productes d’hostaleria i restauració, com mantells, cavallets, copes, tovalloles, coixins o davantals.

D’altra banda, tenim expositors de taula i productes tèxtils, com samarretes, polos, dessuadores, jaquetes, gorres o bosses. I és que veritablement, es pot comunicar sobre gairebé qualsevol superfície i material.


També disposem de diferents espais publicitaris en les tres revistes que hem creat: GUIAND (una guia d’Andorra que mostra els racons més amagats i sorprenents del país), KREA (la revista de tendències i disseny que teniu entre les mans) i BI, una revista bimensual que incorpora articles sorprenents i tracta un ampli ventall de temàtiques: salut, bellesa, cultura, gastronomia, viatges, noves tecnologies...
www.sccomunicacio.com · T. +376 75 00 74 · sccomunicacio@sccomunicacio.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156