• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

INNOVACIÓ I IL·LUMINACIÓTOT LED és la primera marca creada a Andorra dedicada a la venda i assessorament en el món de la il·luminació. Treballa amb il·luminació domèstica, professional, de comerços, indústries i vials i ofereix pantalles de gran format per a exteriors i interiors. També disposa de productes per control domòtic KnX i tots els seus projectes tenen un mateix objectiu: apostar per l'eficiència energètica.


La llum led s'ha convertit en una de les fonts d'il·luminació més utilitzades, degut sobretot a la seva resistència, durabilitat i la capacitat per realitzar combinacions instantànies de color. A més, la il·luminació led consumeix molt menys que els llums halògens i permet recuperar la inversió en menys de mig any.


TOT LED dóna suport a aquesta nova tecnologia orientant i assessorant a tots els prescriptors i arquitectes que desitgin utilitzar leds. Per aconseguir-ho, l'empresa disposa de diverses marques de prestigi i capacitat que li permeten tenir una àmplia gamma de productes, com aparells de regulació, receptors, comandaments o fluorescents pels pàrquings que consumeixen la meitat que els tradicionals. Aquests fluorescents integren sensors de mobilitat que aconsegueixen reduir encara més el consum, estalviant fins a un 50%.Antic Camí Ral 22 / AD500 Andorra la Vella · T +376 868 505 · totled@totled.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156