shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Kentia, la planta decorativa que atrau totes les mirades
La kentia s'ha convertit en una de les palmeres més decoratives de la llar. El seu color intens i el port que li atorguen les seves llargues i fines fulles arquejades la converteixen en una ornamentació envejable. Això sí, la seva forma i creixement fan que sigui una planta que ocupa bastant espai. Per tant, es recomana posar-la en llocs amplis on les fulles puguin arquejar-se sense patir fregaments.


La kentia és una palmera exigent quant a llum. Suporta molt bé condicions de penombra, però es desenvolupa millor en condicions de molta llum; mai amb sol directe i prefereix la llum zenital. També és molt sensible als canvis dràstics d'exposició, de manera que si volem canviar-la d'un espai amb molta llum a un altre de penombra, o viceversa, caldrà fer-ho de mica en mica, deixant prou temps perquè la planta es vagi aclimatant a les noves condicions de llum. D'aquesta manera, evitarem el decaïment i possible mort de la kentia.


Pel que fa al reg, la kentia suporta millor la sequera que els regs excessius. L'excés d'humitat a la terra origina molts problemes que es tradueixen en taques a les fulles, pèrdua de color, puntes seques i fins i tot la mort de la palmera. En canvi, una excessiva manca d'aigua provoca que les fulles adquireixin tons groguencs. En qüestió de temperatura, la kentia requereix temperatures constants, preferiblement al voltant dels 24ºC. No suporta els corrents d'aire, les quals solen causar danys irreversibles en les fulles.


Igual que la resta de plantes d'interior, la kentia és exigent amb l'aigua durant el període estival, de manera que s'han d'augmentar els regs a l'estiu, afavorint el creixement de noves fulles. I a l'hivern, reduirem els regs, evitant l'aparició de danys en les fulles.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156