• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

L’ARQUITECTURA MÉS FASCINANT

Edificis emblemàtics que ens deixen bocabadats i que ens traslladen a infraestructures tretes de mons de màgia i imaginació. L’art de l’arquitectura ens deixa grans obres que perduren en el temps i es converteixen en les autèntiques protagonistes dels paisatges. Us mostrem quatre exemples de grans construccions que ens han captivat per les seves formes, grandària i personalitat.
MUSEU D’ART CONTEMPORANI, NITERÓI

Aquest edifici és singular per la seva estructura i forma. És de l’arquitecte Oscar Niemeyer, que és famós pels seus treballs originals i atrevits. Quan observem aquest edifici és com veure un plat volador aterrat enmig d’un paisatge natural.

CASA TORTA, POLÒNIA

Un altre edifici singular és la Casa Torta ( Krzywy Domek), ubicada a Polònia. Aquesta construcció està inspirada en els còmics i forma part d’un centre comercial. Segons els registres, és la façana més fotografiada de tot el país des que es va construir, l’any 2004. Cal prestar especial atenció quan el sol es reflecteix directament sobre les teules de la teulada, ja que sembla que s’està veient les escates d’un drac.


HOTEL MARINA BAY SANDS, SINGAPUR

Es tracta de tres torres unides per una curiosa estructura amb forma de vaixell que presumeix de ser la plataforma més alta del món. Allà hi ha la piscina de l’hotel, des d’on es tenen unes vistes increïbles de tota la ciutat. També disposa de discoteca, restaurants i un centre comercial. Alguns diuen que al vespre sembla una nau espacial posada sobre les tres torres. El millor de tot és que encara que un no s’allotgi en aquest increïble hotel, es pot visitar.ESTADI OLÍMPIC, BEIJING

L’Estadi Nacional de Beijing (més conegut com el Niu d’Ocells) és un dels edificis més emblemàtics de les olimpíades. La seva peculiar forma ens remet a un gran niu il·luminat que es composa de diverses tires que s’entrellacen entre si, funcionant com a estructura i disseny a la vegada. Va ser construït especialment per acollir els Jocs Olímpics i dissenyat pels arquitectes suïssos Jacques Herzog i Pierre de Meuron, els mateixos que van dissenyar l’estadi Allianz Arena.CONSTRUCCIONS EMBLEMÀTIQUES

Especialistes en subcontractacions


Nova Constructora està especialitzada en la subcontractació de personal en el sector de la construcció. L’empresa gaudeix d’un gran prestigi al país i col·labora amb les principals empreses, sempre oferint un nivell d’exigència òptim.


Les entitats més reconegudes del país han dipositat la seva confiança en Nova Constructora, una empresa que fa més de sis anys que es dedica a aquesta tasca i que compleix amb els models més exigents de qualitat. La societat compta amb un ampli ventall de professionals altament qualificats per realitzar qualsevol obra.


El compromís dels seus responsables i el seu elevat grau d’exigència fa que cada treball compleixi abastament amb tots els estàndards de qualitat exigits i que sempre presenti uns acabats impecables. Els clients satisfets i l’èxit dels seus projectes són el principal aval de Nova Constructora.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156