• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

L’ART DE TREBALLAR LA “FLEURETTE”

Flors del Paradís fa més de 38 anys que treballa amb tot tipus de flors i plantes tant naturals com artificials. Els seus propietaris, Anne Marie i Daniel Bastide, van arribar al Principat amb la il·lusió d’alçar una floristeria innovadora i van portar amb ells la tècnica ‘bouquet rond’, que permet a tothom tenir un ram a casa i que el seu ús sigui un plaer quotidià. La tècnica és un art floral i s’utilitza per aconseguir rams circulars plens de moviment.


Flors del Paradís també realitza treballs de decoració i esdeveniments. Els punts forts de l’empresa són la creativitat i el tracte proper que ofereix a tots els seus clients. Precisament, gràcies a aquesta proximitat, la floristeria aconsegueix que els seus projectes estiguin acompanyats d’un ambient especial i plens de personalitat.


Els propietaris de l’empresa es desplacen cada setmana a Espanya o França per renovar l’estoc de flors i plantes fresques i, sobretot, per buscar la millor qualitat i les flors més excepcionals per poder treballar l’art de la ‘fleurette’, que permet obtenir rams accessibles, originals i mai iguals. L’empresa també compta amb un servei d’entrega a domicili.Av. Fiter i Rossell, 47

T. +376 820 275

florsdelparadis@gmail.comLES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156