shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

L'estufa de pellets, una opció ecològica i eficient per escalfar la llarApostar per les energies sostenibles i ecològiques sempre és un encert. I quan es tracta d'energies quotidianes, com l'escalfament d'una llar, encara més.


Avui us parlem d'un dels sistemes de calefacció més eficients que existeixen actualment en el mercat: l'estufa de pellets. Aquest sistema d'escalfament es basa a generar calor a través de la combustió de pellets de fusta o biomasa. Amb una sola estufa podem arribar a escalfar tota l'habitació on es troba instal·lada de forma ràpida i generant, a més, un ambient acollidor i molt reconfortant. També hi ha certs models que permeten escalfar diferents espais de la llar.


A més de ser respectuoses amb el medi ambient, les estufes de pellets també presenten elevats rendiments, i és que una de les característiques principals del combustible que utilitzen per funcionar és que té un poder calorífic molt alt. Per tant, amb poca quantitat, s'aconsegueix generar molta energia d'escalfament.


Dins de les estufes de pellets trobem tres tipus diferents de funcionaments: les estufes d'aire, les d'aire canalitzables i les termoestufes o hidroestufes.


Les estufes d'aire utilitzen un ventilador frontal que calenta de forma ràpida i eficient l'espai en el qual es troben. Solen tenir diferents potències de flama i de ventilador.


Les estufes d'aire canalitzables s'utilitzen per repartir la calor a través de conductes especials. El seu sistema de funcionament és similar a les d'aire, amb la diferència que aquestes poden expulsar tot l'aire calent per la part frontal de la màquina o repartir-lo per les diferents tomes que s'hi connectin. D'aquesta manera, es poden escalfar diferents espais i habitacions d'una mateixa llar, fins i tot, de diferents pisos.


Les termoestufes o hidroestufes són com petites calderes capaces d'escalfar tota la llar connectant-se al circuit de radiadors ja existent. Fins i tot, poden generar aigua calenta sanitària, sempre que s'instal·li a part un interacumulador extern.
Ifoc és una empresa especialitzada en xemeneies i diferents productes calòrics de la llar, com cremadors, estufes, cuines, barbacoes, revestiments, hidro aigua... L'entitat treballa amb grans marques del sector, com Focus, Planika, Rocal, Piazzetta, CheminéesPolyflam... I ofereix serveis personalitzats per ajudar-te a trobar la millor xemeneia per a la teva llar.


Av. De l'Fener, 22, Local 1, AD700 Escaldes-Engordany, Andorra.

ifoc@andorra.ad

+376 863 220 / +376 620 661

Horari: De dilluns a divendres: 09:00 - 13.00 / 15:30 -19: 30

Dissabte i diumenge: tancatFOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156