shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

La higiene de la teva mascota és fonamental per la seva salut i benestarLa higiene de la nostra mascota és primordial per a la seva salut. No només és qüestió d'estètica i benestar. Si el nostre amic pelut no té una higiene correcta, pot desenvolupar problemes cutanis, amb el pelatge, infeccions...


Què hem de tenir en compte en la higiene de la nostra mascota?


El raspallat és un dels hàbits de neteja més importants que hem de tenir molt present. És cert que hi ha races que necessiten més cuidats que altres, però, com a mínim, s'aconsella raspallar el pelatge de la nostra mascota un cop a la setmana, sense importar el llarg dels cabells. La majoria de condicions perilloses, com tumors o problemes de pell, es detecten durant aquestes sessions de raspallat, a més, aquest hàbit ajuda que el teu gos no deixi anar tant pèl.


Un altre element a tenir en consideració són les dents. Per ajudar que el teu gos conservi totes les dents durant la seva vellesa, el millor que pots fer és rentar-les almenys dues vegades per setmana. Això també ajuda a controlar el seu alè i possibles problemes a les genives.


Tampoc podem oblidar les orelles. Els gossos d'orelles grans i caigudes són els més propensos a tenir infeccions auditives, ja que l'aire no circula amb facilitat. Perquè el teu gos tingui unes orelles sanes, revisa-les un cop per setmana. Agafa un drap humit net i passa'l per tot el pavelló auditiu, amb això previndràs moltes infeccions.


És possible que no tinguem el temps necessari per garantir una higiene segura i eficaç a la nostra mascota. En aquests casos, el millor és confiar en un professional i posar els nostres peluts en mans de centres especialitzats que tindran cura de la seva higiene i el mimaran com es mereix.
OH MY PETS!!!! ANDORRA


Oh My Pets!!!! És una botiga per a mascotes que disposa de tot tipus d'aliments, productes d'higiene, joguines, complements, roba... Per a gossos, gats, aus i rosegadors. Però, sens dubte, el servei estrella d'Oh My Pets!!!! és la perruqueria.


El servei de perruqueria d'Oh My Pets!!!! és tant per a gossos grans com petits i ofereix diferents opcions: tallar, netejar, assecar, tallar ungles, rentar les dents... Tot perquè la teva mascota estigui sana i impecable!

Plaça Coprínceps, 4, local 2, AD700, Escaldes-Engordany, Andorra

+376 838 385

ohmypets2019@andorra.ad
FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156