• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LA IMPORTÀNCIA D’UN BON AÏLLAMENTUna habitació ben aïllada és una garantia de confort i, sobretot, d'estalvi energètic. Si no es disposa de l'aïllament pertinent, l'habitació pot arribar a perdre entre un 25 i 30% de calor pel sostre, un 5% pels ponts tèrmics, entre un 20 i 25% per les parets i entre un 10 i 15% per les portes i finestres.


Els sostres i cobertes són la font més gran de pèrdua de calor d'una habitació. El seu correcte aïllament evitarà aquesta pèrdua i, a més, ens permetrà utilitzar aquests metres quadrats que no solem utilitzar per ubicar-hi una habitació addicional i guanyar espai.

Una altra forma d'aïllar fàcilment una habitació sense moltes obres és canviar les portes i finestres per productes de doble aïllament tèrmic. A banda d'estalviar energia i aportar confort tèrmic, també són perfectes per proporcionar un aïllament acústic, que és molt recomanable si es viu en zones urbanes.


Moltes vegades pensem que l'aïllament és útil només durant l'hivern, però una habitació ben aïllada protegeix també de la calor excessiva durant l'estiu. A més, limita les pèrdues de calories a l'hivern i les pujades de temperatura durant els mesos de més calor. D'aquesta manera, assegura una climatització estable i un major confort durant tot l'any.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156