• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

La importància de la llum natural a la llarLes llars amb llum natural compten amb una àmplia sèrie d'avantatges respecte a aquelles en les quals predomina la llum artificial. Les estances amb una bona il·luminació natural es perceben més àmplies, són més confortables, aporten vitalitat, confort, sensació de benestar i alegria. Aquests beneficis són motius suficients per preferir tenir llum natural a la nostra llar, però no són els únics. A més d'afavorir un estalvi en la factura de la llum i d'eliminar els bacteris que creixen en ambients foscos i humits, aquest tipus d'il·luminació és capaç d'influir en el nostre estat de salut i el nostre ànim. Com? Doncs la veritat és que de moltes formes: 1. Millora el nostre rellotge biològic, permetent-nos agafar el son amb menor dificultat i estar més alerta durant el dia.

2. Augmenta la producció de serotonina, l'hormona que ens fan sentir bé i estar de bon humor.

3. Gràcies al fet que ens proporciona vitalitat i alegria allunya problemes com la depressió, l'estrès i el cansament.

4. Millora el nostre sistema immunitari, la qual cosa vol dir que gaudirem de millor salut i serà més difícil que caiguem malalts.

5. Optimitza la funció cognitiva del nostre cervell, fent que siguem més productius a l'hora d'estudiar, per exemple. Si vols guanyar llum natural a casa, tria colors clars per a sostres, sòls i parets, instal·la finestres àmplies, utilitza cortines que no siguin massa opaques i col·loca algun mirall perquè proporcioni més sensació d'amplitud a les habitacions. Finalment, les taules o portes de cristall també poden ajudar a millorar l'entrada de llum natural en la llar.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156