• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

La llar de foc, un element clau que li donarà vida i calidesa a la teva llarTenir una llar de foc a casa ens aporta molts avantatges. El primer, i molt important, és que són una font de calor econòmica i càlida. A més, no ho podem negar, mirar la llar de foc mentre les flames van ballant de forma hipnòtica és una pràctica que a molts ens encanta! També està comprovat que les llars de foc aporten relaxació, serenitat i un ambient acollidor a tota la llar.


Les llars de foc ens regalen moments únics. Ens acompanyen mentre mirem una pel·lícula, es converteixen en l'amfitrió perfecte quan tenim reunions familiars o amb amics, ens ajuden a donar-li personalitat a l'espai, ens proporcionen la calor que necessitem quan arriba el fred, són un element decoratiu ideal per a dates assenyalades (com Nadal, Halloween, Sant Valentí...). En definitiva, posa una llar de foc a la teva llar!Com escollir la llar de foc perfecta?El més important a l'hora d'escollir la llar de foc per a la nostra llar és estudiar bé l'espai que tenim i optar per la xemeneia que més encaixi amb les nostres necessitats. I és que tenim diferents tipus de xemeneies:
· Xemeneies de llenya: són les "de tota la vida", sense tancament, de les que necessiten un atiador per avivar el foc. Si optem per aquest tipus de xemeneia, cal tenir present que necessiten una neteja adient i que el manteniment és força constant. Tot i això, no hi ha dubte que són un element decoratiu per excel·lència i que guarneixen qualsevol espai donant-li una calidesa i personalitat única.


· Xemeneies de gas: es tracta de xemeneies que, en lloc de la llenya, empren una flama pilot i gas, seguint el mateix funcionament que els fogons tradicionals de la cuina. L'avantatge d'aquest tipus de xemeneies és que gairebé no genera residus.


· Xemeneies de bioetanol: són les més netes i respectuoses amb el medi ambient i, com succeeix amb les xemeneies de gas, no generen fums, amb la diferència de què el bioetanol emet entre un 40% i 80% menys de gasos hivernacle.


· Xemeneies de pellets: són xemeneies que funcionen amb un tipus de combustible biodegradable i ecològic, més econòmic que la llenya i de gran eficiència energètica.


· Xemeneies elèctriques: es tracta d'un tipus de xemeneia que no requereix d'obra ni de conductes de gas, ja que n'hi ha prou amb connectar-les a la xarxa elèctrica.Ifoc és una empresa especialitzada en xemeneies i diferents productes calòrics de la llar, com cremadors, estufes, cuines, barbacoes, revestiments, hidro aigua... L'entitat treballa amb grans marques del sector, com Focus, Planika, Rocal, Piazzetta, CheminéesPolyflam... I ofereix serveis personalitzats per ajudar-te a trobar la millor xemeneia per a la teva llar.Av. De l'Fener, 22, Local 1, AD700 Escaldes-Engordany, Andorra.

ifoc@andorra.ad

+376 863 220 / +376 620 661

Horari: De dilluns a divendres: 09:00 - 13.00 / 15:30 -19: 30

Dissabte i diumenge: tancat

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156