• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LA NATURA TRANSFORMA ELS AMBIENTS

No hi ha millor manera de donar calidesa a un espai en els mesos més freds de l’any que guarnir una habitació o el menjador amb arranjaments florals d’interior.


La natura té la capacitat de transformar un ambient, estimular els sentits i canviar l’humor. No hi ha millor manera de donar calidesa a una llar en els mesos més freds de l’any que guarnir una habitació o el menjador amb arranjaments florals d’interior. Cada estació té la seva tonalitat i flor predilecta. A continuació us mostrem algunes de les claus a l’hora de fer una decoració floral hivernal.


Colors rentats

Si la primavera significa esclat de color, l’hivern és l’assossec. En els mesos freds, El millor és envoltar-se de tonalitats que transmetin serenitat i harmonia, com el joc de verds i roses. La tranquil·litat del blau. El blau és un dels colors predilectes durant els mesos de fred. Transmet tranquil·litat i ens trasllada a un estat de pau i serenor. Una proposta: combina hortènsies blaves, roses de jardí de color préssec, roses ramificades vermelles i altres flors com leucadendro, eryngium, viburnum, achilea o camèlia.


Rústic

Incorpora elements rústics i naturals a les teves creacions florals. Ho pots fer a través de testos o afegint fulles i branques seques. Els elements més estables i amb major durada són les fulles d’eucaliptus preservat, salgueras, plomalls... es combinen amb els elements més peribles, com crisantems, santinis i malus. Juga amb els colors terra i aconseguiràs una decoració natural i captivadora. A Àngels flors trobaràs tot el que necessites per decorar la teva llar o qualsevol espai d’una forma personal i única. L’establiment realitza decoracions florals, manteniments particulars, arranjaments per a bodes o altres esdeveniments... i molt més! L’entitat compta amb més de 25 anys d’experiència.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156