• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

La pedra natural, una construcció sostenible i avantatjosaLa pedra natural és el revestiment més eficient per a qualsevol projecte arquitectònic. Es tracta d'un material sostenible i molt beneficiós tant per a obres noves com per a reformes o rehabilitacions, ja que és una opció molt resistent i duradora.


L'aparença d'un revestiment fet amb pedra natural es manté durant molts anys sense patir deteriorament, i això també es tradueix en un estalvi de costos de manteniment i de reparacions. A més, la pedra és reutilitzable. Encara que es destrueixi un edifici, el revestiment de pedra es pot aprofitar per a una altra construcció, convertint-se així en un material altament sostenible.Un altre tret fonamental de la pedra és la seva inèrcia tèrmica. Gràcies a la seva gran massa (kg/m3), es considera en un aïllant molt potent, fet que proporciona un important estalvi en calefacció i refrigeració. Per tant, millora considerablement l'eficiència energètica de l'habitatge o l'edifici que s'hagi revestit amb aquest material. També és un aïllant acústic molt potent i té propietats ignífugues. D'aquesta manera, a més d'oferir una total seguretat contra incendis en façanes exteriors, permet la seva utilització en aplicacions per a fonts de calor interiors de l'habitatge.


Tampoc podem oblidar-nos de la varietat estètica que proporciona la pedra. Trobem una àmplia varietat de textures i colors, això fa que sigui el material perfecte per a qualsevol ambient i espai. Els tons poden anar des dels més clars fins als més foscos, i els acabats poden ser polits, rústics, naturals... A més, té un punt d'exclusivitat, perquè cap pedra és igual a una altra. Cada pedra és única i atemporal, fet que proporciona als projectes un aspecte noble i inimitable.


També en l'àmbit estètic trobem que la pedra encaixa perfectament amb la natura i el paisatge extern d'Andorra. Amb aquest revestiment s'aconsegueix integrar completament l'edificació amb les muntanyes i es respecta una estètica més natural.
Ramilo Construccions


Si hi ha una empresa d'Andorra especialitzada i pionera en les construccions de pedra natural és Ramilo Construccions. Es tracta d'una empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència que ofereix serveis de venda i col·locació de pedra natural.


L'empresa disposa d'un showroom que integra més de 90 mostres a mida real d'una amplíssima gamma de pedres naturals amb la col·locació corresponent. D'aquesta manera, es pot apreciar de primera mà els acabats i l'aspecte visual de cada tipus de pedra. Visiteu l'espai i els seus professionals us guiaran i assessoraran en el que necessiteu.


Entre els projectes a destacar de Ramilo Construccions trobem el Consell General d'Andorra. L'edificació té les parets revestides de pedra natural i disposa de diferents columnes externes fetes també amb aquest material. La construcció s'integra perfectament al paisatge i la zona on s'ubica i s'alça com un dels símbols de la democràcia del Principat.


Imatges del Consell General:
C/ de les Escoles 35, Ed. Xalet Pobladó, AD500 Santa Coloma, Andorra La Vella

T: (+376) 723 937

M: (+376) 322 343 – 358 707

www.construccionsramilo.com


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156