• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LA PRIMAVERA ARRIBA A CASALa primavera és una de les estacions més estimades en l’àmbit del disseny i l’estètica. Per tant, no és estrany que entre les tendències més aclamades hi hagi els tamisats i els teixits amb motius florals. També val a dir que les flors són un clàssic i que mai fallen a l’hora de decorar una habitació. Les ambientacions més romàntiques es nodreixen de flors de petita grandària i es combinen amb tonalitats barroques. I si es busca un espai més juvenil, es recomana que les flors siguin més grans i s’utilitzin espècies més exòtiques o de colors brillants.


Una forma fàcil de portar la primavera a la nostra llar és posar unes cortines caigudes amb un estampat floral. També es poden aprofitar els coixins de doble cara i jugar amb les diferents tonalitats, amb una cara llisa i l’altra plena d’elements decoratius, en aquest cas, flors.

Que no et doni port decorar les parets amb paper pintat, és la millor manera de donar més personalitat i d’introduir els motius florals d’una forma senzilla i homogènia. S’aconsella utilitzar tamisats amb petits detalls sobre un fons clar i combinar alguns accessoris del mateix color per crear harmonia i repartir l’atenció. Fins i tot, es pot combinar el paper amb teles. El verd aiguamarina serveix molt bé com a nexe i queda molt bé amb el blanc, el marró clar o el crema.


La pintura mural també és una bona alternativa al paper pintat per decorar les parets. Per exemple, es pot pintar la paret de color marró daurat i amb pintures especials es pot elaborar un arbre o altres motius florals amb colors vius com el violeta, el verd o el blanc, que aportarà lluminositat a l’espai. Es pot acabar de combinar tot amb un centre de taula de flors fresques.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156