• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

La primera ronda dels testos finalitzarà dimecres


SFGA/JAViladot


La primera ronda dels testos d'anticossos que s'està realitzant a la població finalitzarà aquest dimecres. Les persones que hi vulguin participar i encara no s'hagin inscrit ho poden fer posant-se en contacte amb el seu comú. Pel que fa als transfronterers amb permís de treball vigent al Principat que no han estat contactats pel seu comú, se'ls recomana que truquin al +376 875 610 de Protecció Civil per demanar cita.


El Govern recorda la importància de realitzar els tests per poder conèixer la situació epidemiològica del país. Fins ara s'hi han inscrit 66.000 persones, 42.000 de les quals ja han realitzat el test.


Es recorda que als participants se'ls notificaran els resultats a través d'un missatge SMS. També s'ha habilitat el telèfon +376 775 006 per si hi ha qüestions associades amb la prova.


El metge referent serà l'encarregat de dictaminar si cal un aïllament domiciliari


Des de Salut es destaca que un resultat positiu en el test d'anticossos "no vol dir que la persona sigui contagiosa. Fan falta més dades, cal parlar amb el pacient per demanar més informació i fer una valoració global i prendre les mesures escaients, com pot ser una PCR". Tenint aquest fet en consideració, des del ministeri s'ha decidit que l'encarregat de determinar si cal un aïllament domiciliari de la persona serà el metge referent d'aquesta. Interpretarà el resultat del test i les possibles proves complementàries per determinar quina és la millor actuació.


Enquesta per conèixer els neguits de la població


Més 29.500 persones majors de 16 anys (el 44,66% de la ciutadania que hi pot participar) ja han contestat l'enquesta impulsada pel Govern per conèixer els neguits de la població associats a la crisi de la COVID-19. L'enquesta es va posar en funcionament la setmana passada. Ara es procedirà a l'anàlisi de les dades obtingudes i se n'extrauran les conclusions i les actuacions pertinents.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156