• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LA SALUT LABORAL

Passem moltes hores al treball, per tant, part de la nostra salut i la nostra manera de viure estan estretament relaciones amb la feina. Sigui quin sigui el nostre espai laboral, és important que estigui adaptat a les necessitats de tots els treballadors i que disposi d’un ambient còmode i que estigui lliure d’elements nocius o perjudicials.


Un dels fets que cal tenir més en consideració a l’hora de treballar és el soroll. Aquest factor ens afecta directament i, si no està dins de les pautes recomanades, pot arribar a convertir-se en un veritable mal de cap. Dins de les oficines, el soroll afecta directament a la capacitat de concentració dels treballadors, i això repercuteix en la productivitat de l’empresa. Les fonts de soroll en un espai laboral tancat solen venir d’aparells electrònics con les fotocopiadores, les impressores... També cal sumar-hi el soroll de l’edifici mateix i de les activitats que realitzen les persones del seu interior. Aquesta situació pot convertí-se en una distracció per als treballadors i fer que el seu estat d’ànim empitjori. A més, com em comentat, pot ser molt perjudicial per a la productivitat de l’empresa.


Com podem evitar que el soroll es converteixi en una molèstia?


Música en l’espai de treball

Escoltar música durant la jornada laboral pot generar un clima més amè i, fins i tot, estimular la creativitat. Tot i això, quan no es modera el volum o no es controla, pot transformar-se en una molèstia o incomoditat per a la resta dels treballadors. tancat solen venir d’aparells electrònics con les fotocopiadores, les impressores... També cal sumar-hi el soroll de l’edifici mateix i de les activitats que realitzen les persones del seu interior. Aquesta situació pot convertí-se en una distracció per als treballadors i fer que el seu estat d’ànim empitjori. A més, com em comentat, pot ser molt perjudicial per a la productivitat de l’empresa.


Quan existeixen panels divisoris entre els llocs de treball o elements que poden absorbir el soroll de fons, és més còmode que cada persona pugui escoltar música des del seu propi escriptori. També hi ha la possibilitat d’instal·lar equips d’emissió ambientals, evitant així la utilització de reproduccions individuals.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156